Compozitorul Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 72 de ani, s-a oferit să experimenteze vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea din Oxford.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul spune că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru. El a scris pe Facebook: "Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă". 

El a scris pe Twitter cu o zi înainte că este "încântat că va fi vaccinat în cadrul testelor pentru vaccinul Oxford Covid-19". 

Mesajul lui Wbber vine după ce producătorul său Cameron Mackintosh a confirmat că producţia "Fantoma de la Operă" nu se mai joacă la West End după 34 de ani din cauza "problemelor financiare" cauzate de pandemia de coronavirus. 

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marţi principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert. 

Vaccinul experimental, care a fost licenţiat către compania farmaceutică britanică AstraZeneca, a provocat un răspuns imunitar în studiile clinice preliminare, potrivit datelor publicate luni, care susţin speranţele că acesta va putea fi utilizat de la sfârşitul anului 2020.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.