Compozitorul Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 72 de ani, s-a oferit să experimenteze vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea din Oxford.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul spune că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru. El a scris pe Facebook: "Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă". 

El a scris pe Twitter cu o zi înainte că este "încântat că va fi vaccinat în cadrul testelor pentru vaccinul Oxford Covid-19". 

Mesajul lui Wbber vine după ce producătorul său Cameron Mackintosh a confirmat că producţia "Fantoma de la Operă" nu se mai joacă la West End după 34 de ani din cauza "problemelor financiare" cauzate de pandemia de coronavirus. 

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marţi principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert. 

Vaccinul experimental, care a fost licenţiat către compania farmaceutică britanică AstraZeneca, a provocat un răspuns imunitar în studiile clinice preliminare, potrivit datelor publicate luni, care susţin speranţele că acesta va putea fi utilizat de la sfârşitul anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.