Preşedintele american Donald Trump a criticat din nou, luni, reţelele CNN şi MSNBC, după ce au apărut informaţii că un investitor face lobby pentru schimbări majore în compania AT&T, care deţine CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, preşedintele a abordat ştirea că Elliott Management a realizat un plan pentru a creşte preţul acţiunilor AT&T prin cesionări şi alte schimbări, scrie Variety.

Încă o dată, Trump a acuzat CNN că diseminează „ştiri false” şi a susţinut eronat că reţeaua „pierde o avere” din cauza „audienţei foarte scăzute”.

CNN a fost un stabil generator de profit pentru AT&T şi compania Time Warner, proprietarul anterior al reţelei.

Un purtător de cuvânt al reţelei a transmis prin Twitter că CNN are „cel mai proftabil an din istorie”.

Trump a mai spus că CNN este „rău pentru SUA” şi a adăugat că „la fel de rău ca CNN, Comcast MSNBC este mai rău”.

De mai mulţi ani, Trump are în vizor CNN şi AT&T. Problema lui cu CNN a fost văzută ca un factor în decizia Departamentului de Jusiţie pentru a încerca s blocheze preluarea de către A&T a Time Warner. AT&T a câştigat la curtea federală din Washington în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.