Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a votat, marţi, să le solicite radiodifuzorilor să depună actele doveditoare privind plata amenzilor pe anul 2016, până pe 2 mai inclusiv, pentru îndeplinirea unei formalităţi, la solicitarea Curţii de Conturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o solicitare către noi din partea Curţii de Conturi de a formaliza chestiunea asta. Noi ştim că deja au plătit amenzile. E nevoie ca ei să ne trimită totuşi dovada faptului că au plătit, ca să fim şi cu formalităţile încheiate, ca să nu aibă nimeni niciun dubiu. Propunerea ar fi de trimis o adresă către radiodifuzori ca până la 2 mai inclusiv să facă această dovadă a plăţilor amenzilor pe anul trecut”, a explicat vicepreşedintele CNA, Răsvan Popescu.

Solicitarea a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenţi la şedinţă – Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Viorel Buda, Orsolya Borsos şi Florin Gabrea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.