Cineastul John Krasinski a prezentat duminică, pe YouTube, un show dedicat „ştirilor pozitive” şi l-a avut invitat pe actorul Steve Carell.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Some Good News” este, potrivit lui Krasinski, o continuare a mesajului publicat în urmă cu câteva zile pe Twitter, în care le cerea urmăritorilor lui să trimită „poveşti care v-au făcut să vă simţiţi bine săptămâna asta sau lucruri care v-au făcut să zâmbiţi”.

În debutul show-ului, el a spus: „De mai mulţi ani mă întreb de ce nu există un show dedicat integral ştirilor pozitive? Ei bine, căutând disperat soluţia în altă parte, am apelat la voi, cerându-vă, împlorându-vă, să trimiteţi ştiri pozitive. Şi, da, aţi trimis. După ce am citit acele răspunsuri şi poveştile emoţionante care au venit cu ele, m-am gândit «Destul e destul, lume. De ce nu noi? De ce nu acum?». Aşadar, doamnelor şi domnilor, este vina voastră, iar asta este SGN. Sunt John Krasinski şi, dacă nu este clar încă, habar nu am ce fac”.

Krasinski a prezentat în stilul programelor TV de seară. „Fără îndoială, trecem cu toţii printr-o perioadă foarte dificilă, dar, prin toată anxietatea, confuzia, izolarea şi «Tiger King» (serial Netflix, n.r.), cumva, spiritul uman a găsit un mod de a evada”.

El a trecut în revistă poveştile trimise de oameni şi a discutat cu o adolescentă în vârstă de 15 ani care a încheiat recent chimioterapia şi s-a întors acasă. „Eşti cel mai nou şi mai mare erou al meu”, i-a spus el.

Pentru că în 2020 se împlinesc 15 ani de la premiera versiunii americane a „The Office”, care i-a adus celebritatea, Krasinski l-a invitat pe Steve Carell cu care a împărtăşit amintiri din perioada în care au lucrat la serial. Amândoi şi-au exprimat speranţa că, în curând, se vor revedea „ca oameni, doar pentru a ne saluta”.

Nu este clar dacă John Krasinski va reveni cu „Some Good News”. Show-ul online s-a încheiat cu textul „Este posibil să facem asta din nou”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.