Cele două episoade din serialul de comedie ”Las Fierbinţi” scrise de Mihai Bobonete, în care a apărut Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti, difuzate de Pro TV miercuri şi joi, au fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, cu 1.636.000 de telespectatori, respectiv 1.469.000 de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, episodul serialului ”Las Fierbinţi” care anunţa vizita lui Daniel Perrone, a obţinut 9,1 puncte de rating şi 21,8 la nivel naţional, spre deosebire de Kanal D, care a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, cu 8,4 puncte de rating şi 20,2% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media, transmise de Pro TV.

La nivel urban, ”Las Fierbinţi” a înregistrat, miercuri, 8,8 puncte de rating şi 20,9% cotă de piaţă, spre deossebire de Kanal D, care s-a situat pe cea de-a doua poziţie în clasament, cu 8,3 puncte de rating şi 19,6% cotă de piaţă.

Pe segmentul publicului comercial, serialul a obţinut, miercuri, 9,6 puncte de rating şi 30,3% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul al doilea, Kanal D, a obţinut 6,6 puncte de rating şi 20,9% cotă de piaţă.

Episodul difuzat joi seară, în care a apărut Daniel Perrone, a obţinut 8,2 puncte de rating şi 20,9% cotă de piaţă, spre deosebire de Kanal D, care s-a situat pe locul al doilea în clasament, cu 7,7 puncte de rating şi 19,6% cotă de piaţă.

La nivel urban, episodul din serialul ”Las Fierbinţi” difuzat joi seară a înregistrat 8,7 puncte de rating şi 21,5% cotă de piaţă, în timp ce Kanal D s-a situat pe locul al doilea, cu 7,5 puncte de rating şi 18,5% cotă de piaţă.

La nivel comercial, episodul de joi seară a înregistrat 9 puncte de rating şi 30,1% cotă de iaţă, spre deosebire de următoarea televiziune din clasament, Kanal D, care a obţinut 4,6 puncte de rating şi 15,5% cotă de piaţă.

Scenariul celor două episoade de săptămâna aceasta i-a aparţinut în totalitate lui Mihai Bobonete, care a imaginat toate peripeţiile şi încercările personajelor de a îl impresiona pe Daniel Perrone şi pentru a face din Fierbinţi următoarea capitală culturală a Europei.

Serialul ”Las Fierbinţi” este difuzat de Pro TV în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.30.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.