Cel de-al doilea sezon al serialului ”Kosem”, care o are în centrul poveştii pe una dintre cele mai puternice figuri feminine ale istoriei otomane, va fi difuzat de Kanal D începând de luni, 25 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea adevarată a sultanei Kosem o are de această dată în rolul principal pe Nurgul Yesilcay, actriţa care a interpretat rolul principal în ”Furtuna pe Bosfor”, informează Kanal D.

În cel de-al doilea sezon al serialului, setea de putere o determină pe sultana Kosem să se lupte cu propriul ei fiu, pentru a câştiga influenţă totală.

Născută pe o insulă grecească, în anul 1590, sau, după unele surse, în 1589, Kosem a devenit favorita sultanului Ahmed I. În calitate de regentă pentru un timp şi apoi mamă de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumită pentru acţunile ei caritabile, dar a fost considerată şi cea mai temută sultană-mamă din şirul celor care au condus Imperiul Otoman, o maestră în intrigi în perioada Sultanatului Femeilor.

Odată cu debutul noului sezon al serialului ”Kosem”, serialul ”Patria mea eşti tu” va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.