Cel de-al doilea sezon al serialul italian „Prietena mea genială/ L'amica geniale”, bazat pe romanul „Storia del nuovo cognome” semnat Elena Ferrante, va fi disponibil din 11 februarie pe HBO GO şi va fi difuzat de HBO din luna martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea sezon, cele două protagoniste, Lila şi Elena, adolescente, părăsesc cartierul Luzzati din Napoli. În vârstă de 16 ani, ele simt că sunt blocate în rutină. Lila este căsătorită şi, odată cu preluarea numelui soţului ei, are senzaţia că s-a pierdut. Elena este elevă model în Pisa. O întâlnire cu un vechi prieten din copilărie schimbă cursul evenimentelor.

Două dintre cele opt episoade ale noului sezon sunt regizate de Alice Rohrwacher, cunoscută pentru lungmetrajul „Lazzaro Felice”. Principalul regizor este Saverio Costanzo, care a creat serialul după ce a fost ales de Ferrante, care a supervizat scenariul.

„Prietena mea genială” este o producţie Apartment - Wildside - Fandango, produsă de Lorenzo Mieli şi Mario Gianani pentru compania Fremantle The Apartment şi Wildside, şi de Domenico Procacci pentru Fandango, în colaborare cu Rai Fiction şi HBO Entertainment, în co-producţie cu Mowe şi Umedia. 

Povestea şi scenariile sunt scrise de Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci şi Saverio Costanzo. Paolo Sorrentino şi Jennifer Schuur sunt producători executivi.

Primele două episoade din al doilea sezon „Prietena mea genială” vor avea premiera pe HBO GO pe 11 februarie. Câte două noi episoade vor fi adăugate pe HBO GO în fiecare zi de marţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.