Cea de-a 13-a ediţie a festivalului de film documentar şi drepturile omului One World Romania, programată să aibă loc între 20 şi 29 martie la Bucureşti, a fost amânată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un anunţ făcut de organizatori se arată: „După ce am analizat atent situaţia cu privire la evoluţia epidemiei Covid-19, inclusiv măsurile recente luate de autorităţi, şi după ce am luat în considerare toate aspectele implicate în luarea acestei decizii, ne pare rău să vă anunţăm că suntem nevoiţi să amânăm cea de-a 13-a ediţie a festivalului One World Romania”. 

„Deşi decizia ne afectează major, din punct de vedere logistic şi financiar (situaţie pe care o împărtăşim cu toate celelalte asociaţii independente şi instituţii din sectorul cultural afectate de actuala criză), considerăm că aceasta e corectă şi responsabilă, în contextul actual”.

Organizatorii au precizat că vor relua curând organizarea acestei ediţii şi că vor comunica, în scurt timp, o nouă perioadă în care va avea loc festivalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.