Catherine Zeta-Jones va avea rolul Morticia din celebra familie Addams în serialul Netflix intitulat "Wednesday", anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea se alătură actorilor din distribuţie anunţaţi deja: Jenna Ortega şi Luis Guzmán. Ortega va fi Wednesday, în timp ce Guzmán îl va interpreta pe Gomez Addams, soţul Morticiei.

"Wednesday", care a primit o comandă de opt episoade în februarie, este descris drept un serial plin de mister, ce urmăreşte anii lui Wednesday Addams în perioada studenţiei la Academia Nevermore. 

Carolyn Jones a jucat rolul Morticia în primul serial "Familia Addams" din 1960. Anjelica Huston, poate cea mai faimoasă, a jucat rolul în două filme "Addams Family" în anii 1990. Recent, Charlize Theron ai-a împrumutat vocea Morticiei în filmul animat cu acelaşi titlu din 2019.

Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum "Feud: Bette and Joan" pentru FX, "Queen America" pentru Facebook Watch, şi "Prodigal Son" la Fox. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul "Chicago" în 2003. Alte filme în care a jucat sunt "The Mask of Zorro", "Entrapment" şi "Ocean’s 12". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.