Cartoon Network a lansat, săptămâna aceasta, serialul „OK K.O! Să fim eroi!”, creat de Ian Jones-Quartey, animaţie care urmăreşte faptele eroice ale unui copil de un optimism incurabil, ce încearcă să facă tot ce îi stă în putere pentru a trece peste toate provocările care îi apar în cale, în universul dinamic, plin de roboţi, în care trăieşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de studiourile Cartoon Network, serialul de animaţie poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.10.

Reţeaua a colaborat cu mai multe comunităţi de jocuri online, pentru a crea conţinut personalizat atât pentru televiziune, cât şi pentru mediul online. Aşadar, anul trecut, în cadrul unui Game Jam, o întâlnire a specialiştilor în jocuri online, dezvoltatorii independenţi şi-au creat propriile jocuri având la bază mai multe personaje. Tot aici, studenţii au fost invitaţi să creeze scurtmetraje de 15 secunde. Simultan, a fost lansat un joc mobil autonom, intitulat „OK K.O! Lakewood Plaza Turbo!”, bazat pe scurtmetrajul lui Jones-Quartey, cu acelaşi nume.

„Această lansare combinată, de joc şi animaţie, marchează apogeul unui proces unic de dezvoltare multi-media", a declarat Rob Sorcher, chief content officer pentru Cartoon Network.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. 

Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.