Peste 5.500 de ebookuri, 80 de podcasturi şi peste 900 de audiobookuri, multe dintre ele înregistrate în studiourile Storis de naratori profesionişti şi actori cunoscuţi precum Maia Morgenstern, Şerban Pavlu, Daniela Nane, Monica Davidescu, Florin Piersic Junior, Mihai Călin şi alţii, vor putea fi ascultate prin Storis, prima aplicaţie de acest fel în limba română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Storis este prima aplicaţie de audiobookuri, ebookuri şi podcasturi în limba română, un produs original şi unic pe piaţa de carte din România, care îşi propune să ofere cititorilor o experienţă nouă a lecturii şi, în acelaşi timp, să aşeze ţara noastră pe harta revoluţiei digitale care se manifestă astăzi în toată lumea.

Oferta editorială Storis este foarte diversă, de la cărţi de business şi dezvoltare personală la cele mai noi bestselleruri, thrillere sau cărţi pe teme de cultură generală.

Editura Litera se află printre primii contributori la biblioteca digitală Storis, cu o finanţare de 300.000 de euro şi cu o selecţie importantă a celor mai căutate şi aşteptate cărţi ale momentului, din catalogul propriu: "Gândeşte ca un călugăr" de Jay Shetty, "Pacienta tăcută" de Alex Michaelides, "Berta Isla" de Javier Marias, "Pământ american" de Jeanine Cummins, "Poate ar fi bine să discuţi cu cineva" de Lori Gottlieb, "Procesul" de Franz Kafka şi multe altele.

"Cărţile digitale au avut o creştere extraordinară în ultimii zece ani, în întreaga lume. În România însă, piaţa lipseşte aproape cu desăvârşire. Anul trecut, în Marea Britanie – care are o piaţă editorială de 3,3 miliarde lire sterline -, digitalul a reprezentat 23%. În România, într-o piaţă de carte estimată la 80-100 de milioane de euro, digitalul nu reprezintă mai mult de 0,1%. În condiţiile în care pandemia a accelerat apetitul pentru formatele digitale, iar numărul abonaţilor la platformele de streaming Netflix şi HBO este în continuă creştere în România, cred că nu există nicio altă explicaţie pentru inexistenţa unei pieţe active de carte digitală decât lipsa ofertei. Storis va fi platforma care va distribui acest tip de produs. Practic, va aduce cea mai mare bibliotecă digitală din România în buzunarul fiecărui cititor, şi mă bucur să fac parte din acest proiect, ca partener şi investitor", a spus Dan Vidraşcu, director general al Editurii Litera. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.