„Friends, iubiri şi marele lucru teribil”, memoir autentic scris cu un curaj uimitor de Matthew Perry, urmează să fie lansat la nivel internaţional pe 1 noiembrie şi va ajunge şi în România, fiind publicat de editura Nemira. Cartea a fost pusă deja la vânzare online cu precomandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îndrăgitul star din "Friends" ne poartă în călătoria lui, pornind de la ambiţia din copilărie de a deveni faimos şi ajungând până la dependenţă şi recuperare.

Matthew Perry dezvăluie mai multe despre familia destrămată, care l-a crescut (şi, de asemenea, care l-a şi lăsat să se descurce singur), despre dorinţa de validare, care l-a condus spre faimă, dar şi despre golul interior, care nu a putut fi umplut nici măcar de cele mai mari visuri devenite realitate.

„Matthew Perry ne deschide larg uşile vieţii lui, vorbind onest despre dependenţă, boală şi singurătatea lui paralizantă. Această carte este însă plină de speranţă. Dacă vreţi să aflaţi cine este Matthew Perry, staţi departe de zvonuri şi citiţi acest memoir", spune Marta Kauffman, cocreator al serialului "Friends".

Cartea va fi disponibilă începând cu 1 noiembrie atât în librăriile din toată ţara, cât şi online. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.