Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică, ritmică, acrobatică şi aerobică vor fi transmise în exclusivitate, până în 2020, de Televiziunea Română. Ediţia de la Montreal, la care Nadia Comăneci este ambasador, va fi difuzată din 5 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TVR a achiziţionat toate drepturile de difuzare - TV şi online - pentru Mondialele de Gimnastică Artistică, ediţiile 2017 (Montreal), 2018 (Doha), 2019 (Stuttgart), CM de Gimnastică Ritmică, Sofia 2018 şi Baku, 2019, CM de Gimnastică Aerobică şi cele de Gimnastică Acrobatică, ediţiile 2018 şi 2020, informează televiziunea publică.

Din 5 octombrie, TVR aduce spectacolul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică de la Montreal în casele românilor. Telespectatorii îi vor putea urmări, în direct, pe Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, sportivii români care se vor lupta pentru medalii.

Telespectatorii de peste Prut vor putea urmări, la TVR Moldova, rezumatele CM de Gimnastică Artistică.

Ambasadorul acestei ediţii este Nadia Comăneci, ”zeiţa de la Montreal”, cea care a cucerit prima notă de 10 din istoria gimnasticii, tot la Montreal, în 1976.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.