Artistul stradal Banksy a confirmat că o lucrare realizată pe un perete al unei case din Bristol este creaţia sa. Inspirată de sărbătoarea Valentine's Day, desenul înfăţişează o fetiţă care este "înarmată" cu o praştie şi o explozie de flori roşii din iederă şi pictate cu spray, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Graffiti-ul a apărut joi, în Barton Hill. 

Banksy a publicat o imagine a lucrării pe pagina sa de Instagram, la miezul nopţii, de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Kelly Woodruff, 37 de ani, al cărei tată deţine proprietatea, a spus: "Îmi place tema de Ziua Îndrăgostiţilor alăturată ei. Pentru că este Valentine's Day, este cu adevărat special şi, să o am în 3D cu florile, este incredibil". 

Ea a adăugat că florile care au fost aşezate pe indicatorul de drum au fost deja furate, precum şi ecranul protector din plastic, pe care l-au instalat ieri seară.  

Woodruff a afirmat că vrea să "protejeze" lucrarea, pe măsură ce furtuna Denis se apropie. 

Identitatea lui Banksy este un mister bine păstrat de la începutul anilor 1990. Se cunoaşte naţionalitatea sa (britanic), oraşul natal (Bristol), pagina de Instagram cu 5,7 milioane de admiratori şi site-ul unde îşi publică operele, fără alt comentariu.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.