Regizoarea Ava DuVernay va realiza un serial-antologie, intitulat „Cherish the Day”, pentru Oprah Winfrey Network (OWN), potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare sezon, serialul va face cronica poveştii de dragoste dintre doi oameni, iar fiecare episod va reprezenta o zi din viaţa lor. 

Serialul va debuta în iarna lui 2020.

„OWN este acasă. Mă simt onorată să fac programe de televiziune pentru o reţea condusă de un artist cu viziune specială şi cu pasiune nestăpânită pentru poveştile pe care vrem să le spunem”, a transmis DuVernay.

Acesta va fi al doilea serial pe care DuVernay îl pregăteşte pentru OWN. Ea a realizat adaptarea romanului „Queen Sugar” pentru reţea, iar cel de-al patrulea sezon va fi lansat în luna iunie.

DuVernay va fi şi producător executiv al „Cherish the Day”, împreună cu Oprah Winfrey.

Tanya Hamilton („Vampire Diaries”, „Berlin Station”), care a regizat câteva episoade din „Queen Sugar”, este showrunner şi producător executiv pentru „Cherish the Day” şi va regiza primul episod.

„Ava este un povestitor vizionar”, a spus Oprah Winfrey. „Aduce atât de mult suflet, iubire în arta pe care o face. Mă bucur că vom colabora din nou pentru primul nostru serial-antologie la OWN”.

Nominalizată la Oscar pentru documentarul „13th” (2016), premiat cu Emmy, Ava DuVernay este cunoscută pentru „Selma” (2014) şi „A Wrincle in Time” (2018). 

Ea este prima regizoare afro-americană cu un film ce a depăşit pragul de 100 de milioane de dolari încasări, cu adaptarea „A Wrinkle in Time”, din distribuţia căruia face parte Winfrey.

Recent, a încheiat filmările pentru serialul Netflix „When They See Us”, care spune povestea adevărată a unui grup de tineri de culoare ce devine cunoscut sub numele Central Park Five, şi este producător executiv al serialului CBS „The Red Line”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.