Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat, luni, că aproximativ 2.000 de persoane au vizitat expoziţia expoziţia ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”, deschisă la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara. Alte 10.000 de bilete au fost deja cumpărate sau rezervate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În primele 3 zile din tururile ghidate şi la previzualizare au fost cred că 2.000 de persoane, plus încă 10.000 de bilete sau rezervări au fost făcute până ieri, pe site-ul expoziţiei”, a declarat Alin Nica, preşedintele CJ Timiş.
 
Liderul Consiliului Judeţean Timiş a adăugat că este un ”imens interes” pentru această expoziţie care deja a întrecut aşteptările organizatorilor.
 
”Ne bucurăm de un imens interes pentru această expoziţie, ne-a întrecut aşteptările, trebuie să recunosc, şi într-adevăr este, aşa cum am spus-o de fiecare dată, punctul culminant al Capitalei Europene a Culturii şi mă bucur că suntem noi, cei de la CJT şi partenerii noştri, parte din acest proiect”, a spus Nica.
 
Expoziţia Brâncuşi va putea fi vizitată în perioada 30 septembrie - 28 ianuarie la Muzeul de Artă din Timişoară. Preţul biletelor variază între 100 de lei (pentru cei care doresc să viziteze şi alte expoziţii ale muzeului. Biletul pentru vizitarea exclusiv a expoziţiei Brâncuşi costă 88 de lei) şi 22 de lei pentru studenţi. Ele pot fi achiziţionate online de la adresa https://brâncuşi-2023.info/
 
Toate veniturile rezultate din vânzarea de bilete vor merge către Muzeul Naţional de Artă din Timişoară pentru susţinerea infrastructurii şi proiectelor acestuia.
 
Expoziţia este deschisă de miercurea până duminica, între 10:00 şi 20:00. Lunea şi marţea, precum şi în zilele de 24–26 şi 31 decembrie 2023 şi 1–2 ianuarie 2024, este închisă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.