Actorul Adrian Titieni joacă într-un serial inspirat dintr-un roman turcesc, ”Fructul oprit”, regizat de Ruxandra Ion şi filmat în România şi Turcia, care va fi difuzat de televiziunea Antena 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmările pentru acest serial au început deja, în Bucureşti şi Snagov, dar şi în Istanbul, Turcia, cu aparatură de ultimă generaţie pentru film, după un scenariu semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore, informează Antena 1.

”Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanţa că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din poveşti turceşti”, au anunţat reprezentanţii televiziunii.

”Proiectul «Fructul Oprit» este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acţiunea se desfăşoară în România, în highlife-ul unei societăţi bucureştene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogăţiţi. Este o lume de oameni bogaţi, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «şi bogaţii plâng». Se pare că bogăţia nu este de ajuns să fii fericit”, a spus Ruxandra Ion,  producător şi regizor al serialului.

Adrian Titieni îl înterpretează pe Tudor Caragea, un arhitect pasionat de pictură şi de artă în general. Este o fire calmă, blajină, care caută mereu stabilitate şi linişte. El provine dintr-o familie foarte bogată cu origini boiereşti. După moartea soţiei, s-a concentrat asupra creşterii copiilor săi, punând viaţa personală pe locul secund. Lucrurile se schimbă în momentul în care el cunoaşte o femeie mult mai tânără decât el. O întâlneşte pe Sonia la cimitir, acolo unde merge la mormântul soţiei, iar ea la mormântul tatălui său.

“Personajul meu din  «Fructul Oprit» este interesant şi provocator, într-o circumstanţă cu oameni, despre oameni, despre viaţă, despre noi înşine. Este o echipă foarte interesantă şi am parteneri care mă pun în condiţia de a de-abia aştepta să începem. Sper ca această provocare să mă pună să mă ridic la nivelul aşteptărilor”, a spus Adrian Titieni despre serialul Antenei 1.

După ce a citit scenariul, actorul a realizat că are foarte multe lucruri în comun cu personajul său din “Fructul oprit”. “Aproape în toate trăsăturile personajului mă regăsesc, nu am însă acelaşi statut social şi nici acelaşi statut financiar, dar legat de relaţia umană sunt enorm de multe lucruri care au făcut şi fac parte din viaţa mea”, a spus actorul.

Simona Macovei a spus despre serialul ”Fructul Oprit” că este ”un puzzle al iubirii”.

“«Fructul Oprit» este un puzzle al iubirii… O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinţi, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului «Fructul Oprit» este veche de când lumea, dar şi actuală şi, mai ales, trăită de aproape toţi oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbaţi în acelaşi timp? Poţi iubi două femei în acelaşi timp? Poţi să îţi împarţi iubirea între pasiune şi admiraţie? Între respect şi nebunie?”, a spus Simona Macovei.

“Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audienţe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară şi sperăm ca îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfăşoară într-un studio de televiziune, aşa cum se obişnuieşte, ci în locuinţe reale din România”, a spus Radu Grigore.

Antena 1 nu a comunicat alte detalii referitoare la distribuţia serialului şi la data lansării. 

Serialul este realizat împreună cu o casă de producţie din Turcia, iar Cătălin Simioană şi Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producţie a acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.