Actorul Nick Cannon, concediat recent de ViacomCBS, a prezentat scuze pentru comentariile antisemite făcute în timpul unui episod al podcastului său, iar reţeaua Fox îl sprijină şi a confirmat miercuri că el va continua să fie gazda emisiunii „The Masked Singer”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţeaua Fox a anunţat că îl menţine pe Cannon prezentator după ce el a publicat online mesajul în care prezintă scuze.

„Când am aflat despre interviul lui Nick Cannon cu Richard Griffin de pe YouTube, am început imediat să discutăm cu Nick. Regretă că cele spuse de el au fost nepotrivite şi că, din neglijenţă, au promovat ura. Asta a fost important pentru noi să vedem. El s-a scuzat sincer”, a transmis Fox într-un comunicat.

Acum este momentul pentru dialog, au mai spus reprezentanţii reţelei, care au precizat că îl vor sprijini pe Nick Cannon.

„Fox condamnă toate formele de ură direcţionată spre orice comunitate şi va combate fanatismul de orice fel”.

Cannon, care prezintă şi este producător executiv al „The Masked Singer” de la debutul emisiunii, în ianuarie 2019, a publicat scuze la o zi după ce ViacomCBS a încheiat colaborarea cu el, care cuprindea serialul „Wild ‘n Out” de la MTV.

În episodul Cannon's Class din 30 iunie, prezentatorul l-a intervievat pe rapperul Professor Griff (Richard Griffin), care a părăsit grupul Public Enemy în 1989 după ce a spus că evreii sunt „vicleni”.

Griff a susţinut în faţa lui Cannon că se referea la evreii care controlează presa: „Sunt urât acum pentru că am spus adevărul”. Cannon i-a replicat: „Tu vorbeşti despre fapte”.

Cannon a mai spus că persoanele de culoare sunt „devăraţi evrei” şi a vorbit despre teorii ale conspiraţiei antisemite, implicând familia Rotschild.

ViacomCBS a transmis că episodul „a promovat discursul instigator la ură şi a răspândit teorii ale conspiraţiei antisemite”.

În scuzele prezentate miercuri seară, Cannon a spus că se simte „ruşinat” pentru afirmaţiile făcute şi că mai are multe de învăţat.

Nick Cannon, care a fost căsătorit cu Mariah Carey din 2008 până în 2016, a găzduit „America's Got Talent” la NBC din 2009 până în 2016 şi în luna septembrie a acestui an urmează să lanseze la Fox un show intitulat „Celebrity Call Center”. El este şi DJ-ul matinalului de la KPWR din Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.