Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Timişoara 2021- Capitală Europeană a Culturii l-a cooptat pe actorul Ion Caramitru în Consiliul Director al Asociaţiei, în calitate de personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi al Asociaţiei Timişoara 2021- Capitală Europeană a Culturii în cadrul Adunării Generale au fost analizate cererile depuse de către cei interesaţi pentru ocuparea celor trei poziţii permanente de membri ai Consiliului Director.

”În urma discuţiilor, prin votul membrilor prezenţi, au fost desemnaţi, ca membri ai Consiliului Director, pe o perioadă de cinci ani, reprezentantul scenei culturale independente şi al sectorului Industriilor Culturale şi Creative, în persoana dlui Mihai Gafencu (medic la Spitalul de Copii din Timişoara – n.r.) şi reprezentantul sectorului cultural instituţional, în persoana domnului Claudiu Ilaş (Director al Muzeului Banatului din Timişoara – n.r.). De asemenea, membrii AGA au validat propunerea facută de catre Horaţiu Rada- preşedintele Consiliului Director privind desemnarea lui Ion Caramitru în Consiliul Director, în calitate de personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internaţional”, se arată în comunicat.

Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Timişoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a desemnat cu majoritate de voturi şi membrii Consiliului de Audit, Guvernanţă Culturală şi Etică: Ovidiu Constantin Bunget, Cristian Clipa şi Zoita Stan Ioana.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.