Actorul şi producătorul Idris Elba, cunoscut din filme precum ”Mandela: Long Walk to Freedom” şi ”Avengers”, se antrenează pentru a deveni luptător profesionist de kickboxing într-un miniserial intitulat ”Idris Elba, luptător profesionist”, care va fi difuzat de Discovery Channel în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, începând ddin 15 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmate în Marea Britanie, Cuba, Japonia, Africa de Sud şi Thailanda, cele trei episoade au o durată de câte 60 de minute şi sunt produse de Shine North şi Green Door Pictures, compania de producţie a lui Idris Elba, informează Discovery Channel.

“A fost ambiţia mea de-o viaţă să lupt ca profesionist. Este o provocare pe care o aştept de multă vreme”, a afirmat Idris Elba.

Miniseria, care va fi difuzată în peste 220 de ţări, inclusiv România, se va încheia cu un meci în care Idris Elba va lupta cu un sportiv de performanţă.

Având alături foşti campioni mondiali, antrenori şi experţi în pregătire fizică, Idris Elba străbate globul, apelând la metode de antrenament neobişnuite şi programe de fitness speciale, pentru a-şi creşte şansele în luptă. Actorul s-a mai antrenat pentru kickboxing când avea 30 de ani, însă nu a urcat niciodată în ring.

Născut pe 6 septembrie 1972, la Londra, Idrissa Akuna "Idris" Elba, este actor de teatru, film şi de televiziune. Şi-aîmprumutat vocea pentru numeroase filme de animaţie precum ”Zootropolis/ Zootopia”, ”Cartea Junglei/ The Jungle Book” şi ”În căutarea lui Dory/ Finding Dory”, este DJ şi muzician. În 2012, el a primit Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune, pentru rolul din ”Luther” (2010). A mai jucat în filme ca ”Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” şi ”Atac de Ziua Naţională/ Bastille Day” (2016).

În 2016, Idris Elba a primit titlul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic pentru serviciile aduse actoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.