Matthew Perry şi Courteney Cox au jucat în serialul "Friends", în care au fost iubiţi, apoi soţ şi soţie de-a lungul a zece ani de show, dar cei doi actori sunt chiar veri îndepărtaţi, potrivit genealogiştilor, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starurile din "Friends" sunt veri de gradul 11, au descoperit cercetătorii de pe site-ul online de genealogie MyHeritage. 

Ei au descoperit că Perry şi Cox au ca rude îndepărtate pe William Osbern Haskell III şi Ellen Haskell, care au fost căsătoriţi şi au trăit în Anglia acum 500 de ani, a precizat compania pentru CNN. 

Ellen şi cei doi fi ai săi au emigrat din Anglia în America în 1635. Un fiu, Roger, este strămoşul direct al lui Courteney Cox, iar cel de-al doilea fiu, William, este strămoşul direct al lui Matthew Perry, spun ei. 

Legătura a fost făcută prin mama lui Cox, Courteney Copeland, şi tatăl lui Perry, John Bennett Perry.

Perry şi Cox au interpretat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din istoria sitcom-urilor. Personajele lor, Chandler Bing şi Monica Geller, s-au căsătorit în sezonul şapte şi au devenit părinţi în ultimul episod al serialului. 

"Ochii mei! Ochii mei!", a strigat Phoebe Buffay când a descoperit că cei doi au o relaţie; un răspuns care a devenit una dintre scenele cele mai cunoscute din serial. 

"Am verificat foarte atent fiecare legătură, fiecare nume. Am găsit multe arhive care vin să o confirme şi avem încredere că sunt rude", a spus Roi Mandel, director de cercetare la MyHeritage. 

Dar, deşi descoperirea legăturii dintre actori a necesitat cercetări semnificative, nu este ceva neobişnuit. "Nu este o surpriză. Este logic că atunci când cercetezi atâtea generaţii înapoi să fie mari şansele ca oamenii să fie înrudiţi", a spus Mandel. 

Pentru a găsi legătura de rudenie, compania a folosit mai multe baze de date cu însemnări vechi, printre care certificate de naştere şi de deces. Aceştia au mai descoperit că ambii actori sunt înrudiţi cu Lady Gaga. 

Distribuţia din serialul "Friends" s-a reunit pentru un program special, difuzat marţi de HBO Max. 

Cox a declarat la "Good Morning America", săptămâna aceasta, că experienţa de a reveni în vechiul platou al serialului  "a fost atât de emoţionantă încât am început să plângem". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.