Actorii din serialul „Vlad” se vor întâlni cu fanii producţiei Pro TV online, în fiecare săptămână, începând de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare luni, de la ora 20:30, întâlnirea va avea loc pe contul oficial de Instagram, unde vedetele serialului vor discuta cu fanii.

În prima seară, actorii Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu şi George Piştereanu vor intra live pe contul de Instagram, pe rând, începând cu ora 20:30.

„În fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi. Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri şi alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveaţi la difuzarea episoadelor, sub o altă formă. Totodată, şi pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi”, a transmis Anghel Damian, care este şi scenarist al serialului, într-un comunicat remis News.ro.

Echipa serialului a pregătit mai multe materiale video care vor putea fi urmărite, în exclusivitate, pe conturile de Facebook şi Instagram ale serialului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.