Accesul pe reţeaua de socializare Twitter a fost perturbat în noaptea de miercuri spre joi pentru unii utilizatori care nu au putut să-şi acceseze propriile conturi sau pe alte altora, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Site-ul Downdetector a înregistrat până la 10.000 de semnalări ale internauţilor care s-au plâns, cu un vârf către ora 00.35 GMT. 

Amploarea întreruperii nu a fost cunoscută imediat, dar jurnaliştii AFP din Statele Unite şi Asia au raportat că au avut dificultăţi în accesarea conturilor.

Întreruperile perturbă în mod regulat platformele digitale, iar cele lungi ale serviciului rămân o excepţie.

Această problemă tehnică vine însă într-un moment sensibil pentru Twitter, aflat în controverse de la achiziţionarea sa de către Elon Musk pentru 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie.

Multi-antreprenorul a concediat aproape 7.500 de angajaţi în prima săptămână, iar în a doua 5.500, inclusiv dintre echipele care se ocupă cu întreţinerea tehnică a platformei.

 

Unui utilizator care l-a întrebat miercuri dacă Twitter s-a „stricat”, Elon Musk i-a răspuns: „La mine merge”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.