Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de sneakerşi şi cultură urbană revine între 9-11 iunie 2023 la Combinatul Fondului Plastic din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua ediţie va aduce activităţi ce se adresează atât pasionaţilor de sneakers, cât şi celor care doresc să-şi petreacă weekendul într-un loc unde muzica, streetstyle-ul şi arta îşi dau întâlnire. Mai mult de atât, participanţii se vor putea bucura şi de workshop-uri şi talks cu invitaţi speciali.

Ca şi în anul precedent, la eveniment vor fi prezenţi peste 50 de colecţionari privaţi care vor vinde produse atât în ediţii limitate cât şi modele populare, precum şi retaileri care vin cu lansări exclusive şi modele speciale, precum: Sneaker Industry, Buzz, Tike şi Footshop.

Curtea Combinatului Fondului Plastic va găzdui şi o zonă destinată relaxării, ce va fi amenajată cu un food court şi baruri, dar şi zone destinate fie competiţiilor sportive sau petrecerilor. Fiecare zi se va încheia cu DJ set-uri curatoriate de Bloc Party şi On The Block, dar vor mai urma şi alte anunţuri.

Până pe 20 aprilie poţi cumpăra bilete early bird de pe sneakersandco.ro. Preţul unui bilet de o zi este de 25 lei, iar cel al unui abonament de 3 zile este de 60 lei. Începând cu 21 aprilie preţul unui bilet de o zi va fi de 50 lei, iar al unui abonament va fi de 100 lei.

Despre Sneakers & Co.

Sneakers & Co. este primul, cel mai mare şi cel mai relevant eveniment axat pe sneakers & urban culture din România. Aflat la a 2-a ediţie, evenimentul se va petrece în weekendul 9-11 iunie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, Bucureşti.

www.sneakersandco.ro

www.instagram.com/sneakersandco.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.