Luna aceasta, Firma de Avocatură MICULA a deschis un nou capitol, mutându-se într-o locaţie nouă şi prestigioasă în Timişoara, mai exact în Piaţa Ionel I.C. Brătianu, nr. 1, în clădirea Brătianu Real Estate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest pas nu este doar un simplu schimb de locaţie, ci reprezintă o reflectare a creşterii continue şi a aspiraţiilor înalte ale firmei, oferind un spaţiu mai propice pentru a servi nevoile clienţilor şi a facilita colaborările productive. Cu această mutare, Casa de Avocatură MICULA îşi reafirmă angajamentul de a oferi servicii juridice excepţionale, consolidând astfel poziţia sa în cadrul comunităţii juridice din Timişoara şi din întreaga regiune.

Avocatul Samuel Micula, fondatorul Casei de Avocatură MICULA, a reprezentat cu succes în trecut clienţi importanţi din Timişoara şi din ţară, lucrând cu start-up-uri emergente şi corporaţii multinaţionale. Experienţa sa şi dedicarea pentru excelenţă în servicii juridice continuă să fie o sursă de inspiraţie pentru echipa sa, contribuind la reputaţia solidă a firmei pe scena  juridică locală şi naţională.

Clădirea Brătianu Real Estate, cunoscută şi ca Palatul cu Axul de Fier, a apărut pe planurile oraşului din 1836. Este formată din două corpuri, iar pe colţul corpului de est este montat un ax de 2,5 m lungime, despre care legenda afirmă că ar fi axul carului de luptă cu care Eugen de Savoia a intrat în cetate după cucerirea ei, la 18 octombrie 1716. Este clasificată ca monument istoric. Clădirea este situată în zona centrală a oraşului, chiar lângă Tribunal.

Clădirea Brătianu Real Estate, situată în Timişoara, a fost restructurată şi renovată complet recent în scopul de a deveni un centru de afaceri, oferind acum spaţii de birouri de clasa A+. În cadrul  clădirii,  sunt  oferite  diverse  facilităţi  precum  acces  pentru  persoane  cu  dizabilităţi, administrare şi gestionare imobiliară, servicii de securitate nocturnă şi supraveghere video 24/7.

Pentru  mai  multe  informaţii  despre  Casa  de  Avocatură  MICULA  puteţi  accesa  pagina  lor oficială sau îi puteţi contacta direct la numărul de telefon 0373.809.809 / 0767.182.387 sau prin e-mail la adresa contact@micula.eu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.