Digi24 este prima companie media din România care participă la programul Digital Revenue Launchpad desfăşurat în Europa Centrală şi de Est de Financial Times Strategies, în cadrul Google News Initiative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Digital Revenue Launchpad este un program menit să ajute companiile media să înţeleagă şi să testeze modele de venituri direct de la consumatori (D2C) şi să-şi elaboreze un plan ambiţios pentru viitor.

FT Strategies, compania de consultanţă media a publicaţiei britanice Financial Times, a lansat săptămâna aceasta prima ediţie Digital Revenue Launchpad dedicat pieţelor din Europa Centrală şi de Est.

În următoarele cinci luni de zile, companiile media se vor pregăti pentru viitor realizând o serie de experimente pentru a identifica domeniile care prezintă cele mai mari oportunităţi pentru ele, vor stabili un obiectiv ambiţios de venituri de pe urma conţinutului şi vor obţine informaţii importante de la experţi care să le susţină progresul după încheierea programului.

Publisherii implicaţi în Digital Revenue Launchpad vor înţelege diferite modele de venituri de la cititorii site-urilor web, afla metodologii testate prin care să experimenteze noi idei şi vor face schimb de experienţă cu ceilalţi participanţi la program. Totodată, vor beneficia de expertiza specialiştilor din industria media şi înţelege potenţialele dificultăţi sau oportunităţi cărora li se pot adresa cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Primul pas în cadrul programului va consta în colectarea de feedback de la cititorii Digi24 pentru a înţelege nevoile şi aşteptările lor, iar formularul poate fi completat AICI.

       Despre Google News Initiative

Google News Initiative este un program Google lansat în 2018 pentru a extinde activitatea companiei IT cu jurnalişti, publisheri şi experţi media, totul pentru a asigura un viitor sustenabil pentru industria media la nivel mondial.

       Despre FT Strategies

FT Strategies este compania de consultanţă media a publicaţiei britanice Financial Times, una dintre cel mai mari organizaţii media din lume.

       Despre Digi24.ro

Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afişări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.