Cota unică nu se negociază şi nu se discută pentru orice liberal adevărat din România, afirmă deputatul Forţa Dreptei Ionel Dancă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PSD, în cârdăşie cu acoliţii lor vopsiţi în galben din fostul PNL, vrea să renunţe la cota unică şi să majoreze taxele şi impozitele pentru români.
După ce i-au făcut pe toţi românii mai săraci cu 14% prin inflaţie, acum, PSD şi PNL discută despre noi taxe şi impozite mai mari pentru a acoperi găurile pe care le-au făcut în bugetul statului.
Doar asta ştiu să facă socialiştii, roşii sau galbeni, să pună noi taxe si impozite mai mari pe banii românilor cinstiţi, după ce-au lăsat inflaţia să explodeze şi au dus economia în gard!
Schema socialistă de protecţie socială prin inflaţie care să aducă mai multe venituri la bugetul de stat pentru plata unor iluzorii măsuri de compensare economică şi socială a eşuat catastrofal!
Soluţia nu este noi taxe şi impozite mai mari! Dimpotrivă, reducerea cheltuielilor statului şi o reducere şoc a cotei generale de TVA şi a taxelor la principalele produse care provoacă inflaţie, la energie şi carburanţi, poate salva puterea de cumpărare a românilor.
Cota unică nu se negociază şi nu se discută pentru orice liberal adevărat din România!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.