Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal iniţiat de deputaţii PNL, Mara Calista şi Bogdan Huţucă, a fost adoptat miercuri, 19 octombrie, cu 254 de voturi pentru. Camera Deputaţilor este for decizional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru susţinerea acestor modificări li s-au alăturat, prin semnarea proiectului, încă 45 de deputaţi de la mai multe partide parlamentare.

 

Acum un an am început consultările cu privire la modul în care putem veni în sprijinul pensionarilor prin completarea pensiilor din cadrul Pilonului I. În urma consultărilor, am documentat şi iniţiat un demers legislativ la care s-au alăturat mai mulţi colegi parlamentari şi care astăzi a fost aprobat cu 254 de voturi pentru din 261 de deputaţi prezenţi. Astfel, prin proiectul de lege PL-x nr. 400/2022, ne dorim reducerea impozitării sumelor rezultate din piloanele de pensii administrate privat, facultative şi ocupaţionale prin impozitarea doar a Randamentului Financiar al Investiţiei şi excluderea de la impozitare a contribuţiilor, fie ele constituite din venituri nete (pilonul III şi/sau IV), fie ele din venituri brute (pilonul II)”, a declarat Mara Calista.

 

Mai multe detalii aici: https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=20164

 

 

 

Deputat PNL

Mara Calista

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.