Miercuri, 24 ianuarie, după cum bine cunoaştem, sărbătorim noi, întreaga suflare românească, Ziua Unirii Principatelor Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi, cu siguranţă, în această zi, veţi avea plăcerea să priviţi sau poate să şi asistaţi la ceremonii dedicate Micii Uniri şi, în special, să ascultaţi discursuri referitoare la importanţa acestui moment, care ne oferă ocazia să onorăm această etapă din istoria poporului român.

Şi dacă atunci, cu slabele noastre puteri din secolul al XIX-lea şi cu foarte puţin sprijin extern (din partea unui Vest colectiv pentru care aproape că nu existam) şi piedici din partea unui Est pentru care, din păcate, existam în mod prea pregnant, de ce nu am reuşi să reedităm acel moment, când, pentru prima dată în istorie, suntem parte a celor mai importante organizaţii internaţionale politico-militare şi beneficiem de sprijinul celor mai puternice state ale vremii? Să nu uităm niciodată faptul că fiind uniţi suntem mai puternici.

            La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!

 

Deputat PNL

Kiss Janos

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.