Cu 34 de ani în urmă, în acel decembrie însângerat al anului 1989, mulţi, prea mulţi dintre români şi-au vărsat sângele şi şi-au oferit viaţa ca jertfă, pentru ca poporul român să poată scăpa din lanţurile unui sistem alcătuit din tot felul de privilegiaţi, care protejau cuplul dictatorial pentru a-şi proteja, în realitate, propriile privilegii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datorită sacrificiului lor, românii şi-au putut redobândi libertatea pierdută, au putut ieşi din izolarea economică şi politică în care ţara noastră ajunsese din cauza politicilor dezastruoase ale dictaturii, au putut privi în sfârşit spre Vest, România a putut ieşi din subdezvoltarea economică, a putut adera la NATO şi UE şi a putut evita să fie atrasă în războaie precum cel din Ucraina, datorită acestor apartenenţe.

        Astăzi, gândul meu se îndreaptă spre aceşti martiri ai Revoluţiei, exprimându-mi respectul în faţa jertfei lor şi aprecierea faţă de curajul de care au dat dovadă.

Omagiul meu martirilor Revoluţiei Române din 1989!

 

Deputat PNL

Kiss Janos

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.