Divizia Waberer’s din Ungaria, Waberer’s – Szemerey Logistics Ltd. a ales soluţiile telematice dezvoltate de WebEye pentru a-şi monitoriza flota şi pentru a analiza activitatea acesteia. Contractul în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro reprezintă cel mai mare acord non-guvernamental în domeniul informatizării transporturilor rutiere din Ungaria. După instalarea echipamentelor, aproximativ 70% din transportul domestic în domeniul FMCG se va face cu vehicule monitorizate prin soluţii WebEye.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit contractului semnat pe o perioadă de 5 ani, instalarea primelor module telematice va începe încă din acest an, urmând ca procesul să se finalizeze în prima jumătate a anului 2017. Date fiind dimensiunile flotei Waberer’s, echipa WebEye România se va implica în procesul de instalare a echipamentelor.

„Am  ajuns într-o etapă nouă a activităţii noastre. Scopul a fost acela de a avea o platformă unică ce va livra informaţii despre toate vehiculele noastre din Ungaria. Cu WebEye colaborăm deja de mulţi ani şi în perioada care urmează vom instala sistemele WebEye pe flota integrală. Suntem siguri că am ales cel mai bun partener. Colaborarea noastră reprezintă cea mai mare dezvoltare telematică din istoria companiei”, a spus Zsolt Barna, director general al Waberer’s-Szemerey Logistics Ltd.

„Este extrem de important pentru noi faptul că cel mai mare jucător în logistica din Ungaria şi unul dintre cei mai cunoscuţi transportatori din Europa Centrală şi de Est a ales soluţiile noastre pentru modernizarea flotei. Cu ajutorul soluţiilor telematice WebEye, întreaga activitate a Waberer’s în domeniul logisticii poate fi mai transparentă şi mai eficientă din punct de vedere al costurilor”, a spus Pal Nemeth, directorul general al WebEye International. “Cu ajutorul serviciului care analizează stilul de condus, proprietarii flotelor auto pot reduce cu până la 15-20% costurile cu reparaţiile şi îşi pot diminua consumul de combustibil generat de un stil de condus ineficient cu 5-8%. Iar aceasta se traduce, în final, prin economii de milioane de forinţi în cazul unor flote de mari dimensiuni”, a mai spus Pal Nemeth.

Proiectul WebEye – Waberer’s presupune instalarea de unităţi cu diverse configuraţii pe toate tipurile de camioane. În afara serviciilor de urmărire în timp real a vehiculelor, acestea vor fi dotate cu soluţii care  monitorizează în timp real orele de condus, analizează stilul de condus al şoferilor, monitorizează temperatura din zona de cargo şi uşile vehiculelor.

 

Despre Waberer’s– Szemerey Logistics Ltd

 

Waberer's- Szemerey Logistics din Ungaria este liderul pieţei locale de logistică, operând cea mai mare flotă pe acest segment. Serviciile sale cuprind toate domeniile de logistică, de la transport rutier şi depozitare până la servicii complexe de logistică.

 

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică - şi WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2015, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 7,4 miliarde de forinţi. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.