Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica şi dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End şi Broadway, la noi serii de reprezentaţii ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”. În perioada octombrie şi decembrie a acestui an, povestea Elizei şi a profesorului Higgins revine pe scena sălii Epika, în cea mai mare producţie privată a unui musical, un spectacol de anvergura celor de pe Broadway.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musicalul „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, a avut premiera pe scena Grand Cinema & More, în luna mai, într-un decor construit şi optimizat pentru a susţine grandoarea unui spectacol desăvârşit prin efortul a peste 200 de profesionişti on-stage şi backstage. Peste 2.000 de spectatori au urmărit, în cele 4 zile de reprezentaţii, o adevărată demonstraţie de joc actoricesc, coregrafie şi interpretări muzicale de excepţie, aparţinând unei echipe formate din peste 70 de artişti şi 27 de muzicieni.

Pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie şi, mai apoi, în cadrul celei de a treia serii de reprezentaţii din luna decembrie, musicalul „My Fair Lady” poate fi urmărit în aceeaşi punere în scenă spectaculoasă, elaborată de o echipă internaţională de creaţie. Din aceasta fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câştigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013, dar şi designerul de costume Oana Botez, câştigătoare a Barrymore Awards pentru Excelenţă în Teatru şi Drammy Award. Pentru construirea unui spectacol complet, aceştia vor lucra alături de dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dincă şi unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România, Daniel Klinger. Pentru cele două noi stagiuni, distribuţia îi păstrează pe Irina Ioana Baianţ, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ionuţ Burlan şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

„My Fair Lady este un proiect de suflet. Pentru noi, să-l vedem revenind pe scena cinematografului este o confirmare a profesionalismului echipei alături de care am lucrat şi a tăriei cu care am crezut că un musical este ceea ce lipseşte din oferta evenimentelor din Bucureşti şi nu numai”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

“Nimic nu e mai important pentru regizor decât satisfacţia publicului. Precum şi sentimentul că o echipă artistică şi de producţie întruchipează ceea ce tu ai conceput înainte. Sunt foarte bucuros să asist la reacţia publicului, care la primele reprezentaţii a fost emoţionantă. Stau în sală şi mă bucur împreună cu spectatorii că acest spectacol se întâmplă, în această inedită formă, într-un astfel de spaţiu, cu o asemenea minunată echipă artistică. A meritat munca şi  merită în continuare ca genul muzicalului să fie descoperit mai adânc în lumea spectacolului din România. Excepţională realizarea şi iniţiativa Grand Cinema & More. Va urma“, a declarat regizorul Răzvan Ioan Dincă.

Producţia „My Fair Lady” încununează stagiunea de evenimente alternative a Grand Cinema & More. Mai mult, din dorinţa de a transforma cinematograful în punctul de reuniune a artei sub toate formele sale, Grand Cinema & More s-a asociat cu evenimente culturale de renume internaţional precum Festivalul George Enescu, stagiunile Teatrului Bolshoi, Moscova, şi The Metropolitan Opera, New York. 

Pentru reprezentaţiile My Fair Lady din luna octombrie biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor si a spectacolelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro şi pagina de Facebook destinată evenimentelor culturale desfasurate la Grand Entertainment  facebook.com/GrandCultura/.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.