Compania elvetiana Euronovate S.A. a devenit asociat unic al companiei Vintegris. Vintegris, fondata in 2004 de catre Facundo Rojo, este un producator, consultant si integrator de solutii pentru siguranta informatica si un furnizor de servicii electronice de incredere sub Regulamentul (EU) Nr. 910/2014 pentru identificarea electronica si servicii de incredere (eIDAS). Vintegris are peste 70 de angajati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondata in 2012, Euronovate este una dintre liderii europeni in Digital Transaction Management si Digital Identification. Compania are sediul in Maroggia (Elvetia) si sucursale in Romania si Italia. Principalii client sunt marile corporatii din domeniul financiar, sanatate si distributie.

Alberto Guidotti, President and CEO of Euronovate: "The operation fits perfectly into the Euronovate international growth roadmap, which is aimed at creating a leading provider of Digital Transaction Solutions in Europe. We are happy to join forces with Vintegris and we have already started working together on new projects for our ambitious goals. I am confident that this combination will create significant value for current and new clients of Euronovate  and Vintegris."

Alberto Guidotti, presedinte si CEO al Euronovate: "Achizitia companiei Vintegris ne va permite sa integram solutiile de semnatura electronica cu servicii de Digital Trust create de Vintegris, care permit companiilor sa foloseasca solutii de atasare legala a semnaturilor in conformitate cu regulamentele eIDAS; deasemenea vor putea sa emita si sa gestioneze identitati digitale si in final sa poata beneficia de o solutie robusta de autentificare asteptata intens in spania de 50% din bancile de top, companiile de asigurari dar si alte companii leader din sectorul public, turism, alimentatie si retail."

Prezenta internationala mai puternica

Vintegris va adopta Solutia de semnatura Euronovate, integrand tehnologia pentru semnatura biometrica si identificarea digitala in solutiile Vintegris. In acest mod ambele companii isi vor uni portofoliul de produse intr-o singura platforma de gestionare a tranzactiilor digitale, care va mari vanzari solutiilor Euronovate/Vintegris in Europa.

Facundo Rojo, fondator Víntegris: “Euronovate este partenerul perfect pentru Vintegris. Sunt increzator ca cele doua companii, unite, vor produce plus valoare pentru clientii Vintegris si oportunitati pentru angajatii acesteia.

Aceasta operatiune a fost incheiata in 5 Iunie 2019 si include importante investii R&D in compania Vintegris pentru a imbunatati platforma de gestionare a tranzactiilor digitale, dar si pentru a crea o strategie de iesire pe piata din moment ce Euronovate vrea sa castige cote de piata importante pe piata europeana de certificate digitale si semnaturi digitale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.