Fie ca este vorba de un city break sau de concediu mai lung, o pauza de la rutina cotidiana este mereu binevenita. Pentru a avea o vacanta cat mai relaxanta si lejera, majoritatea persoanelor prefera sa isi ia un bagaj cat mai mic, cu strictul necesar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bineinteles, orice femeie va avea in bagaj, pe langa haine, si anumite produse si accesorii cosmetice. Daca nu esti niciodata hotarata in privinta obiectelor pe care sa le pui in bagaj, citeste in continuare si descopera ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Iata lista cu produsele pe care nu trebuie sa le uiti cand pleci intr-o calatorie:

1.     Gelul de dus – desi majoritatea hotelurilor iti pun la dispozitie, gratis, anumite produse, este de preferat sa folosesti, totusi, un gel de dus propriu. Acest lucru este recomandat, in special, daca ai o piele sensibila, uscata sau predispusa la alergii. Produsele pe care le gasesti in baia hotelului nu sunt, in cele mai multe cazuri, foarte bune din punct de vedere calitativ. Poti achizitiona de pe site-ul Sabon Romania geluri de dus speciale, cu arome deosebite, perfecte pentru pielea ta! In plus, vei gasi inclusiv produse ambalate in recipiente dimensiuni mici, potrivite pentru calatorii.

2.     Crema de corp – pentru a-ti pastra pielea hidratata si pe durata vacantei, nu uita crema sau laptele de corp acasa. Daca nu ai gasit inca un produs de care sa fii multumita, descopera pe site lotiunile hidratante. Acestea vor intra in piele rapid, deci nu va trebui sa iti faci griji in privinta timpului pe care il vei petrece la aplicare. Astfel, te vei bucura de fiecare moment de liniste si relaxare!

3.     Produse de make-up – pentru o vacanta scurta, nu este cazul sa ai in bagaj toate produsele pentru machiaj pe care le detii. Poti lua cu tine fondul de ten, o pudra, un eyeliner, mascara si rujul tau preferat, pentru o petrecere sau pentru o cina speciala. Nu uita, insa, de balsamul de buze! Acesta iti va asigura hidratarea perfecta pe tot parcursul zilei.

4.     Demachiant – desi numele sau face referire la indepartarea machiajului purtat, acest produs curata, de fapt, orice lucru care a intrat in contact cu piele fetei, precum praful. De aceea, este important sa il folosesti, chiar daca nu ai fost machiata in ziua respectiva. In functie de preferinte, poti folosi crema demachianta sau apa micelara. Pe ambele le poti gasi in recipiente travel size.

5.     Prosop de fata – este recomandat ca oriunde mergi, sa ai la tine macar un prosop de dimensiuni reduse. Il poti folosi pentru a te sterge pe fata, pentru a fii sigura ca nu intri in contact cu materiale care iti pot provoca eruptii sau alergii. Exista foarte putine lucruri care iti pot strica vacanta, dar acestea se afla, cu siguranta, printre ele. Nu risca, mai ales daca stii ca ai o piele sensibila!

Pe langa cele mentionate, nu uita de periuta si pasta de dinti si deodorantul. Toate aceste produse nu iti vor ocupa foarte mult loc, mai ales ca, in ziua de azi, toate pot fi gasite in recipiente de dimensiuni reduse, special pentru calatorii. In acest fel, vei avea la tine toate lucrurile necesare, fara sa incarci, inutil, bagajul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.