S-a dat deja startul pentru ultimul turneu de Grand Slam programat în acest an, iar fanii tenisului aşteaptă meciuri foarte interesante la New York. Cele mai interesante dueluri de la US Open 2021 par să fie cele de la secţiunea feminină, unde competiţia este acerbă, cu aproape toate jucătoarele din top 50 mondial prezente în competiţie. Asheligh Barty şi Naomi Osaka sunt marile favorite, dar este foarte posibil să avem parte de surprize, aşa cum se întâmplă adesea la astfel de turnee.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La masculin, Novak Djokovic este aproape de a realiza o performanţă incredibilă, aceea de a câştiga cel de-al patrulea Grand Slam din acest an. Novak Djokovic este marele favorit, în condiţiile în care la US Open avem absenţe importante din cauza accidentărilor. Cu mai puţini adversari de top, Djokovic ar putea avea cale liberă spre trofeu.

Evenimentele de la New York pot fi trăite cu mare pasiune şi de către fanii pariurilor online. Astfel, avem mai jos selectate 3 ponturi din oferta de pariuri US Open 2021 de la operatorul Unibet.

1. Denis Shapovalov să fie eliminat înainte de turul 4

Nu pare să fie cel mai bun moment pentru Denis Shapovalov, căci sportivul canadian a obţinut rezultate slabe în circuitul nord-american. La Toronto a fost eliminat în primul tur după ce a pierdut în două seturi în faţa lui Frances Tiafoe, iar la Cincinnati a pierdut tot în runda inaugurală cu Bernard Paire.

Anul trecut, Denis Shapovalov a ajuns în sferturile de finală de la US Open, însă anterior a fost eliminat în turul 3 la două ediţii ale turneului de la New York. Chiar dacă este un jucător bun, Denis Shapovalov nu pare să fie în formă acum, aşadar este foarte interesantă cota 1.91 oferită de Unibet pentru varianta în care Denis Shapovalov să fie eliminat înainte de turul 4.

2. Simona Halep să câştige sfertul 3 de pe tablou

Românii vor fi din nou conectaţi extrem de puternic la evenimentul de prim-plan din tenisul mondial în această perioadă, mai ales că Simona Halep are din nou şanse reale de a impresiona. Aceasta vine după o accidentare, însă partida cu Camila Giorgi din primul tur a fost una foarte bună (6-4, 7-6) pentru sportiva din România.

Repartizată la US Open 2021 pe o parte dificilă a tabloului, în care se mai află, printre altele, Naomi Osaka, Elena Rybakina, Cori Gauff, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova, Madison Keys şi Camila Giorgi, Simona Halep ar putea avea un turneu bun, revenind la forma care a consacrat-o. Să nu uităm că românca este capabilă de surpriză oricând. Spre exemplu, în 2019, s-a impus la Wimbledon chiar dacă nu era una dintre favoritele turneului.

Opţiunea în care Simona Halep câştigă sfertul 3 de pe tablou are cotă 12.00 la Unibet, deci merită luată în calcul de către pasionaţii de pariuri tenis. În faţa Simonei Halep se situează Naomi Osaka (cota 3.25), Cori Gauff (cota 5.00), Elena Rybakina (cota 7.00) şi Elina Svitolina (cota 7.50).

3. Matteo Berettini să ajungă în turul 4

În plină ascensiune, Matteo Berettini nu trebuie ignorat de către fanii tenisului. Jucătorul italian a ajuns în optimi la Australian Open şi în sferturi de finală la Roland Garros. Mai mult, a jucat finala la Wimbledon, deci este obişnuit deja să ajungă sus în turneele de top. La US Open, în 2019 a ajuns în semifinale, iar în 2020 în optimile de finală. Pare aşadar un pariu foarte promiţător cel pe obiectivul de a ajunge în turul 4 pentru Matteo Berettini - cotă 1.40 la casa de pariuri Unibet.

Cotele din acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.