Cel mai nou Mall din Bucuresti este, incepand cu 19 Noiembrie 2016, gazda unui salon de infrumusetare si epilare definitiva Nomasvello.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul salon  Nomasvello Veranda ofera clientilor servicii complete de epilare definitiva cu IPL, curatare faciala cu ajutorul tehnologiei ProSkin, tratamente inovatoare de rejuvenare faciala cu IPL si terapii intensive pentru orice tip de ten cu ajutorul produselor profesionale No+Vello.

Doamnele care nu au testat inca eficienta epilarii definitive cu IPL pot face acest lucru Gratuit in cadrul centrului Nomasvello Veranda. Tot aici pot beneficia gratuit si de o diagnoza faciala Woodlamp, pentru a depista cu exactitate problemele de ten cu care se confrunta.

Clientii salonului din Veranda Mall care au beneficiat de minim o sedinta IPL primesc garantat 50% reducere la curatarea faciala Proskin.

Nomasvello este sinonim cu frumusetea. Tehnologii de ultima generatie precum epilarea cu IPL, rejuvenarea cu IPL sau terapiile cu ProSkin ofera rezultate vizibile de la prima sedinta, fara niciun efort din partea pacientului. Toate acestea sunt puse la dispozitia clientului sub forma de sedinte de o zi sau de  tratamente pe termen lung pentru rezultate de durata.

Serviciile oferite in saloanele Nomasvello sunt completate de produse profesionale ce imbunatatesc rezultatele tratamentelor efectuate. Exista, de exemplu, apa lipozomala pentru curatarea faciala in profunzime, geluri de curatare faciala sau produse inovatoare cu continut bogat in acizi si vitamine. Aceste produse sunt disponibile si in salonul nou deschis in Veranda Mall.

Centrul Nomasvello Veranda este deschis de luni pana duminica intre orele 10 si 22. Veranda Mall este situat in Strada Ziduri Mosi numarul 23, in vecinatatea magazinului Obor. Persoanele interesate pot face programari si de pe site-ul www.nomasvello.ro.

Nomasvello este Lider Mondial in tratamente de epilare definitiva cu IPL. Cu o extindere rapida la nivel global, compania este deja prezenta in 16 tari de pe 3 continente, reusind acest lucru in mai putin de 10 ani de la lansare. In Romania, marca Nomasvello este deja prezenta in 14 orase din tara prin cele 29 de centre de infrumusetare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.