Toata lumea stie ca moda este trecatoare, insa are tendinta de a se reinventa constant. Daca esti pasionata de acest domeniu plin de culoare, textura si versatilitate, cu siguranta vrei sa fii la curent cu cele mai noi trenduri aparute. Cum sezonul rece a inceput, este momentul oportun sa faci ordine in garderoba, pentru a face loc noilor piese vestimentare potrivite pentru aceasta parte a anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 tendinte relevante ce se poarta toamna aceasta!

1. Pielea naturala

Piesele vestimentare confectionate din piele naturala au fost intotdeauna la moda, astfel ca poti purta fara griji orice articol care se incadreaza in aceasta categorie. Ai posibilitatea de a opta pentru o pereche de pantofi sport de dama din piele de la ePieleNaturala.ro, care sunt perfect pentru toamna aceasta. Acestia sunt extrem de versatili si pot fi asortati cu usurinta cu diverse articole de imbracaminte. De asemenea, daca vrei un look iesit din tipare, opteaza pentru o tinuta alcatuita aproape complet din piele. Asadar, poti purta pantofii sport, alaturi de o pereche de colanti din piele, o helanca simpla si o geaca din acelasi material precum incaltamintea si pantalonii. De asemenea, daca iti doresti un outfit deosebit, poti alege o rochie din piele, alaturi de o pereche de cizme lungi, peste genunchi. Accesorizeaza tinuta cu cateva bijuterii din argint si cu o borseta prinsa in talie, care sa ofere look-ului tau o nota de lejeritate.

2.  Blana artificiala

Blanurile au ocupat foarte mult timp un loc pe podium in preferintele doamnelor,  fiind elegante, versatile si perfecte in anotimpurile reci. Desi multe persoane prefera blana naturala, cea artificiala a capatat foarte multe aprecieri in utimii ani. Aceasta sunt foarte accesibile ca pret, oferindu-ti posibilitatea de a-ti cumpara diferite piese vestimentare din acelasi material, astfel incat garderoba ta sa fie cat mai complexa. De asemenea, aceste blanuri sunt extrem de calduroase, ceea ce le face perfecte pe tot parcursul sezonului rece. In ceea ce priveste asortarea acestei piese cu alte articole vestimentare, este important sa iti definesti directia stilistica, astfel incat sa poti "jongla" cu cat mai multe elemente. Daca esti adepta unui stil casual, poti purta aceasta haina de blana, alaturi de blugi evazati, o bluza din casmir si o pereche de ghete. Pentru un oufit office,  alege o haina de blana scurta, alaturi de un costum de stofa si o pereche de cizme.

3. Tricotajele

Comode, versatile si cu un aspect interesant, piesele vestimentare tricotate vor fi intotdeauna la moda. Acestea sunt perfecte pentru tot sezonul rece, deoarece ai posibilitatea de a alcatui tinute din toate zonele stilistice. Moda anului 2022 aduce in prim-plan tricotajele, sub toate formele lor. Daca vrei un look simplu, pentru o zi obisnuita la serviciu, poti opta pentru o fusta plisata, un pulover pe gat tricotat si o pereche de cizme. Pentru o tinuta casual, poti purta blugi skinny, alaturi de un pulover oversive, cu decolteu in V si botine, ghete sau cizme. De asemenea, poti opta si pentru accesorii din acelasi material, fara de care nimeni nu se poate lipsi in sezonul rece. De la caciula si fular, pana la manusi sau berete, accesoriile tricotate au fost tot timpul la moda.

In concluzie, daca vrei ca toamna aceasta sa fii un adevarat Fashion Icon, nu ignora sfaturile din acest articol. Adu in atentia tuturor tricotajele, piesele vestimentare din piele naturala si articolele din blana artificiala. Cu ajutorul acestora, poti alcatui tinute inedite si pline de viata.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.