Relaţiile de business sunt importante atunci când îţi doreşti ca firma ta să se dezvolte şi să-şi crească veniturile, motiv pentru care va trebui să lucrezi mereu la construirea şi consolidarea acestora. Pentru un parteneriat cât mai bun şi productiv poţi apela la câteva tactici de finalizare a partenerilor precum oferirea unor preţuri diferenţiale sau unor bonusuri, acces la servicii sau produse Premium sau menţinerea unei comunicări constante şi, poate, mult mai personală. Un mod prin care poţi construi o astfel de relaţie este atenţia pe care trebuie să o ai la micile evenimente din vieţile lor, marcând acest lucru printr-un mic cadou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 idei de cadouri pe care le poţi oferi partenerilor:

1. Agendă şi pix personalizat

Deşi nu sunt un cadou extrem de extravagant, acestea pot fi perfecte atunci când nu vrei să sărbătoreşti un eveniment foarte important din viaţa partenerului tău. Mai mult acestea pot fi adevărate instrumente de marketing, acţionând în favoarea business-ului tău, ajutând cu promovarea acestuia zilnic

2. Baterie externă personalizată

Se ştie că oamenii de business sunt cu adevărat ocupaţi şi că nu stau locului niciodată. De aceea, o baterie externă s-ar putea să fie exact ceea ce au nevoie în zilele aglomerate. Pentru a adăuga un strop de personalizare, poţi adăuga un mesaj motivator sau un mesaj ce are legătură cu activitatea colaboratorului tău.

3. Coşuri cu produse

Pentru a marca un eveniment mai special, precum o nuntă sau naşterea unui copil, poţi să-i trimiţi un coş cadou de la Boutiquecadeaux.ro cu diverse produse mai speciale. Acestea pot fi adaptate gusturilor destinatarului, precum şi momentului în care decizi să-l oferi. Mai mult, astfel de cadouri pot fi oferite şi la sărbători precum Crăciun sau Paşte.

4. Stick-uri de memorie

Având în vedere faptul că trăim în era digitală, a avea un stick de memorie este un must. Cu cât este de mai mici dimensiuni şi cu cât acesta are un spaţiu de stocare mai mare, cu atât de folositor îi va fi.

5. Calendare personalizate

De Anul Nou, un nou calendar pare cadou perfect pentru partenerii tăi de business. Poţi alege să îl personalizezi cu elemente din domeniul de activitate al acestuia sau echipa ta de marketing poate genera câteva mesaje legate de colaborarea dintre cele două companii, astfel încât să arăţi cât de valoroasă este acesta.

Acestea sunt câteva dintre ideile pe care le poţi pune în practică atunci când vine vorba de a oferi un cadou colaboratorilor tăi pentru diverse ocazii speciale. Însă, cu toate acestea, dacă îţi doreşti ca relaţia ta sa fie una mai personală, va trebui să depui mult mai mult efort în a găsi cadoul perfect. Te poţi ghida după pasiunile şi hobby-urile acestora, iar astfel să reuşeşti să găseşti un cadou pe măsură. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.