Obişnuim să mâncăm în grabă, pe fugă, în timp ce acasă gătim din ce în ce mai puţin. La fiecare început de an, însă, stabilim rezoluţii pe care vrem să le păstrăm, iar una dintre acestea este să adoptăm o alimentaţie corectă şi echilibrată. Dar uneori, avem nevoie de un strop de ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Remy, iscusitul bucătar, ajutat de simpaticul Linguini şi sub îndrumarea marelui chef Gusteau, bucură-te de un stil de viaţă sănătos cu ActiFry® - friteuza ta favorită de la Tefal.

Tefal ActiFry® - revoluţie în bucătărie 

Dacă iubeşti savoarea unui preparat desăvârşit, iar o masă sănătoasă şi echilibrată este esenţială pentru ce îţi doreşti cu adevărat în noul an, atunci ActiFry® de la Tefal este de nelipsit din casa ta.

Savurează preparate crocante şi delicioase cu Tefal ActiFry®. Ai nevoie doar de o lingură de ulei pentru a pregăti cei mai aromaţi şi mai sănătoşi cartofi prăjiţi, fără efort, ce vor satisface pe deplin dorinţele unui pofticios veritabil.

Secretul ActiFry®? Un flux de aer fierbinte ce transmite o temperatură constantă pe întreaga suprafaţă de gătit pentru ca preparatele să fie gătite omogen şi repede şi o paletă automată ce amestecă ingredientele cu o cantitate potrivită de ulei, fără a fi necesară vreo intervenţie din partea ta. Tu trebuie doar să alegi din sutele de reţete pe care le poţi recrea cu friteuza de la Tefal, printre care şi renumitul ratatouille!

Să găteşti este acum mult mai uşor şi mai rapid, mai ales dacă ţi-ai propus să incluzi în regimul tău peşte, legume, pui sau chiar acel desert minunat pe care Linguini îl prepara sub îndrumarea lui Remy.

Tefal ActiFry® şi Ratatouille – 10 ani de preparate sănătoase şi delicioase

Achiziţionează până pe 31.01.2018 o friteuză ActiFry®, înscrie-te pe site-ul Tefal şi primeşti gratuit un DVD aniversar cu filmul Ratatouille. În plus, 10 norocoşi care au cumpărat produsul şi s-au înscris în campanie au şansa să primească banii înapoi!

Simţi aroma şi savoarea? Cu Tefal ActiFry® poţi prepara ananas şi mango caramelizate cu un încântător sorbet de cocos. Pentru a-l pregăti ai nevoie de: ananas, mango copt, o lingură de miere, 6 cupe de sorbet cu mere şi seminţe de susan dacă îţi doreşti un extra crunchyness.

Tefal ActiFry® - dragoste de la primul … cartof prăjit

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.