Acum, mai mult ca niciodată, suntem pregătiţi să ne reconectăm adunându-ne pentru a savura împreună un pint de Guinness cu ocazia St. Patrick's Day. Este o oportunitate pentru a ne aduce mai aproape unul de celălalt. Astfel, invităm oamenii din întreaga lume să se reconecteze şi să savureze berea Guinness în această zi emblematică ce încapsulează în mod autentic spiritul irlandez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 70 de milioane de oameni se unesc în întreaga lume de St. Patrick's Day, sărbătoarea naţională a Irlandei ce îi este dedicată Sfântului Patrick, cel mai cunoscut şi iubit sfânt al ţării datorită misiunii sale de creştinare irlandeză. Acest eveniment este marcat în 6 continente, inclusiv în România, iar astăzi,  17 martie 2022, Guinness încurajează oamenii să reia legătura cu cei dragi, să cunoască oameni noi şi să se alăture unui moment deosebit, ce conectează întreg globul.

„Credem cu tărie că lucrurile bune se întâmplă atunci când oamenii sunt împreună. Chiar dacă în ultimii ani nu am sărbătorit aşa cum se cuvine St. Patrick’s Day, a venit momentul să ne reconectam şi să fim alături unii de alţii, indiferent în ce parte a lumii ne aflăm. De St. Patrick’s Day, invităm oamenii de pe tot mapamondul să-şi facă timp pentru a se reuni să savureze un Pint de Guinness", spune Loredana Stoica, Brand Manager Guinness România.

De aceea, în perioada 17-19 martie, Guinness a pregătit o serie de evenimente specifice spiritului irlandez.  Începând de astăzi, vor avea loc evenimente însoţite de muzică irlandeză în mai multe locaţii partenere Guinness: The Harp, The Pub, Balkon Resto Garden, St. Patrick, Kilkenny, Drunken Lords, Nomad Sky Bar şi Hard Rock Cafe.

Despre Guinness

Încă din 1759, Guinness este dedicat misiunii sale la nivel mondial de a produce bere stout de cea mai înaltă calitate. Cu lichidul său roşu-rubiniu şi cremos, ce are note de ciocolată şi cafea, dar unde se regăsesc şi note amare şi dulci, Guinness Draught este cea mai vândută bere Guinness.

Guinness a fost folosit şi ca ingredient de peste 150 de ani, fiind deseori asociat cu stridii, tacos cu carne de vită, pâine şi chiar prăjituri! Astăzi, cu peste 25 de tipuri de noi beri interesante concepute zilnic de către producătorii noştri, Guinness are o variantă pentru toate gusturile de St. Patrick's Day şi nu numai.

Pentru a afla mai multe despre Guinness, www.facebook.com/GuinnessRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.