Oricine îşi doreşte să aibă un zâmbet perfect, mai ales că acesta este considerat cartea de vizită a unei persoane. Indiferent de vârstă, dantura trebuie periată şi îngrijită corespunzător, pentru a împiedica apariţia cariilor şi a infecţiilor ce apar la nivelul cavităţii bucale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar şi atunci când dinţii par a fi complet sănătoşi, este importantă vizita la stomatolog. Deseori, în spatele unei danturii perfecte, pot sta destul de multe probleme, motiv pentru care medicii clinicii DrSerban din Bucureşti recomandă cu toată căldura realizarea controalelor regulate de cel puţin două ori pe an.

În cadrul acestei clinici specializate se efectuează cele mai prestigioase servicii de albire, care au ca rezultat întotdeauna o dantură strălucitoare şi un zâmbet de excepţie, iar acest lucru se reflectă pozitiv în viaţa tuturor pacienţilor ce beneficiază de un astfel de tratament.

Pe www.drserban.ro sunt disponibile toate informaţiile necesare cu privire la acestă procedură medicală, în ce constă acesta, care este preţul pentru albire, dar şi care sunt rezultatele.  Formată numai din medici specialişti, echipa clinicii stomatologice DrSerban deţine o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi este capabilă să ofere numai servicii de calitate şi lucrări care rezistă pentru perioade de timp îndelungate.

Raportul dintre calitate şi preţ este unul foarte bun, conform declaraţiilor celor ce au apelat la serviciile acestei clinici rezultatele fiind mereu mai mult decât satisfăcătoare. Atât procedurile ce vizează estetica dentară, cât şi cele chirurgicale sunt realizate în conformitate cu toate cerinţele impuse la nivel european, în cele mai bune condiţii de igienă şi de siguranţă.

Beneficiile albirii dinţilor într-un cabinet specializat

Una dintre cele mai inovatoare metode din ultimii ani este albirea dinţilor cu ajutorul unui gel de albire special creat în acest sens, cum este cel utilizat în cadrul clinicii DrSerban. Aceasta oferă beneficiarilor nenumărate avantaje, printre care redobândirea încrederii în propria persoană prin obţinerea unui zâmbet strălucitor.

Numărul celor care se îndreaptă către acestă variantă de albire este în continuă creştere, tocmai pentru că are ca rezultat îmbunătăţirea considerabilă a traiului, precum şi un zâmbet frumos şi strălucitor.

Pe drserban.ro sunt prezentate metodele prin care sunt trataţi dinţii, cum acţionează gelul şi care sunt rezultatele oferite de acesta. Tratamentul reprezintă o soluţie inovativă al cărei rol este de a rezolva atât coloraţiile dentare uşoare prezente pe suprafaţa dinţilor, cât şi pe cele mai moderate, cauzate de consumul unor alimente dăunătoare, dar şi a diverselor obiceiuri nesănătoase, precum fumatul.

Albirea poate fi realizată atât la nivelul dinţilor vitali, cât şi a celor devitalizaţi, numai că gelul este aplicat diferit. Desigur, în vederea realizării unui tratament cât mai eficient, medicii urmăresc anumiţi paşi, se ţin de un tipar al cărui rol este de a facilita realizarea respectivei proceduri cât mai corect posibil.

În ceea ce priveşte dinţii vitali, medicii specialişti ai clinicii DrSerban utilizează numai produse de albire de cea mai bună calitate, care au fost testate şi nu afectează în nici un fel sănătatea dinţilor şi coloraţia dentiţiei. Acestea sunt aplicate pe toată suprafaţa smalţului şi sunt lăsate să acţioneze pentru un anumit timp.

În cazul dinţilor devitalizati, adică fără pulpă, situaţia stă altfel. Medicii vor introduce soluţia de albire în cadrul camerei pulpare, pentru a acţiona în acest mod corespunzător.

Fiecare pacient îşi doreşte ca investiţia pe care o face în acest tip de serviciu medical să îi ofere rezultate de durată şi un trai îmbunătăţit, iar acest lucru este realizat cu succes de fiecare dată la clinica DrSerban din Bucureşti. Astfel, aceasta procedură este completă şi include periajul, detartrajul, tratamentul gingival, dar şi cele mai bune kituri de albire.

Spre deosebire de alte clinici din capitală, preţurile stabilite în cadrul acesteia sunt extrem de convenabile, pentru a le permite tuturor celor care doresc să fie mai plini de încredere să beneficieze de un astfel de tratament.

De asemenea, aici au loc şi alte proceduri medicale, implanturile dentare reprezentând un adevărat succes, rezultate fiind mereu de durată. Indiferent de tipul de procedură efectuat, mediul este sterilizat pentru a preveni apariţia şi răspândirea eventualelor infecţii.

Astfel, toţi cei care nu sunt mulţumiţi de modul în care se prezintă dantura lor, fie că aceasta este pătată sau nu sunt aliniaţi corespunzător, medicii clinicii DrSerban le ies mereu în întâmpinare cu cele mai eficiente servicii dentare, pe care numai într-un cabinet profesionist le pot primi.

Pe pagina clinicii drserban.ro sunt disponibile game diversificate de servicii, special pentru cei care ţin la sănătatea dinţilor şi la aspectul estetic al acestora. Acestea sunt efectuate în cele mai bune condiţii, cabinetele fiind dotate şi echipate cu instrumente ultra-moderne, sigure şi precise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.