În ultimele luni, a devenit din ce în ce mai clar că domeniul igienei este unul esenţial. El este asociat cu sănătatea şi siguranţa, două coordonate primordiale ale vieţii noastre. Acest “trend” s-a propagat apoi şi în sectorul decoraţiunilor interioare, fiind introduse şi promovate produse, device-uri şi întregi colecţii care să respecte acest trend al suprafeţelor igienizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays se alătură noului curent

Pentru că este permanent în pas cu noutăţile, dar şi cu cerinţele la nivel internaţional, SensoDays susţine acest curent al igienei în Home Déco. Ba mai mult, pe site poţi regăsi o mulţime de produse care prin forma, designul şi funcţionalităţile lor luptă împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Chiar dacă un concept ce poate părea la prima vedere abstract, igiena în mediul cel mai familiar nouă, casa noastră, are o puternică  componentă practică. Astfel, prin tendinţele şi piesele recomandate de SensoDays şi partenerii lui, poţi reduce la minimum riscul de îmbolnăvire.

Suprafeţe igienice, dar nu mai puţin moderne şi high tech

Acesta este crezul multor branduri din domeniu, care îşi asigură clienţii că igiena, tehnologia şi calitatea merg mână în mână. Ba mai mult, companiile au recunoscut că această nevoie tot mai pregnantă pentru suprafeţe şi produse igienice, i-a provocat şi determinat să vină cu produse spectaculoase, de o calitate superioară.

Tehnologii moderne de igienizare, suprafeţe şi materiale speciale, piese uşor de igenizat câteva dintre secretele acestui nou trend din Home Deco

Suntem mai conştienţi ca oricând de riscul de transmitere al agenţilor patogeni. Dacă virusurile supravieţuiesc pe suprafeţe timp de ore sau cel mult zile, noile studii arată că bacteriile sau alte microorganisme rezistă şi se inmulţesc timp de luni de zile.

Pentru a minimiza acest risc, brandurile din portofoliul SensoDays, şi nu numai, recurg la diverse măsuri. Folosirea designului, a unor materiale şi texturi speciale, tehnologiile moderne de igienizare, dar şi produse uşor de îgienizat sunt doar câteva dintre aceste “secrete” care dau rezultate.

Mobilierul şi produsele din living, baie şi bucătărie pe primele locuri în grijă pentru suprafeţe igienizate

Livingul este locul în care ne primim invitaţii, unde ne relaxăm şi unde ne petrecem, poate, cea mai mare parte a timpului. În bucătărie pregătim masa, aşa că igiena este şi aici esenţială, iar baia, pe de altă parte, este locul în care venim pentru a ne igieniza şi asigura că am eliminat orice risc de contaminare. Aşadar, trei spaţii importante, care se află şi în atenţia designerilor şi a producătorilor de colecţii Home Deco.

Pentru a te asigura că aceste spaţii sunt corect igienizate şi în casa ta, intră pe SensoDays şi vezi colecţiile pentru baie, cu obiecte sanitare. Fie că optezi pentru lavoare, căzi sau vase WC, vei vedea ca piesele au deseori învelişuri şi suprafeţe speciale care să bifeze tocmai acest aspect al igienizării.

Pentru bucătărie, multe branduri au introdus în compoziţia produselor diverse materiale care să reducă riscul de trasmitere al virusurilor şi bacteriilor: chiuvete granit sau produse din material Silicatec cu ioni de argint.

Pentru living, se merge foarte mult pe scaune care se pot igieniza uşor, din materiale cât mai organice, cu linii curbe, fără spaţii ascunse şi unghiuri drepte care să facă curăţarea greoaie.

Sticla şi marmura sunt considerate, din nou, două materiale uşor de igienizat, iar pe site vei găsi o gamă largă de măsuţe de cafea sau măsuţe pentru living sau terasă.

Un spaţiu mai modern, dar şi mai igienizat cu SensoDays

SensoDays, site-ul numărul 1în materie de Home Deco din România, s-a aliniat rapid acestui trend internaţional al importanţei igienizării. Nici nu a fost greu, având în vedere că în portofoliul său sunt branduri recunoscute internaţional, cu un anumit standard de calitate, care au un singur scop: confortul şi siguranţa cumpărătorului.

SensoDays îşi continuă, astfel, drumul de succes în acest domeniu, fiind prezent în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.