Miercuri, 12 decembrie a.c., a avut loc, la Bruxelles, Adunarea Membrilor Accountancy Europe – organizaţia care reprezintă interesele profesiei contabile la nivel european –, prilej cu care Florin Toma, expert contabil, membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – organismul profesional care gestionează profesia contabilă în România, a fost ales în funcţia de preşedinte pentru mandatul 2019-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CECCAR a susţinut activ candidatura lui Florin Toma pentru cele două mandate de vicepreşedinte, susţinere care a contat şi pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al Accountancy Europe.

Accountancy Europe (denumită anterior Federaţia Experţilor Contabili Europeni – FEE) reuneşte 51 de organizaţii profesionale din 37 de ţări, incluzând un milion de profesionişti contabili, auditori şi consultanţi şi este înscrisă în Registrul de transparenţă al UE. Accountancy Europe reprezintă profesia contabilă în dezbaterile referitoare la politicile europene în domenii precum raportare şi transparenţă, audit, fiscalitate, buna guvernanţă şi sustenabilitate economică, finanţe şi investiţii şi probleme profesionale.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.