Agenţia de comunicare BORO PR & COMMUNICATION din Iaşi a primit joi, 22 noiembrie, în cadrul Galei Romanian PR Award 2018, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Premiul de Excelenţă al Secţiunii Evenimente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul premiat este Romanian Hand Hygiene Days 2018, eveniment internaţional şi campanie de comunicare realizate de BORO PR & COMMUNICATION în luna martie a acestui an, parte a seriei de proiecte de comunicare pentru sănătate din portofoliul agenţiei, proiecte prezentate pe www.spatiulmedical.ro

Juriul Romanian PR Award 2018 a fost alcătuit din 90 de specialişti internaţionali în comunicare şi în relaţii publice, din directori de comunicare şi PR din marile companii multinaţionale. Componenţa juriului internaţional poate fi vizualizată pe www.praward.ro/juriul

Romanian PR Award este o competiţie aflată la a XVI-a ediţie, iar ediţia 2018 s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional de top, reunind competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Cehia, Olanda, Serbia, Rusia şi România. Romanian PR Award s-a impus în ultimii ani drept cel mai important eveniment de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România. Competiţia este organizată în România din anul 2003 de către Forum for International Communications, organizaţie non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standarde etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice (sursa: www.praward.ro)

Agenţia BORO PR & COMMUNICATION a fost înfiinţată în anul 2015 la Iaşi şi a realizat până în prezent 40 de proiecte de comunicare şi evenimente internaţionale de mari dimensiuni pentru educaţie, sănătate, agricultură, ospitalitate, arhitectură şi real estate, proiecte care au reunit împreună peste 10000 de profesionişti din 45 de ţări. În martie 2018, unul dintre proiectele agenţiei a fost selectat de către Administraţia Prezidenţială în programul oficial “România la Centenar”.

Mai multe despre BORO PR & COMMUNICATION pe www.borocommunication.ro şi pe www.facebook.com/borocommunication

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.