Pariurile sportive au devenit în ultimul timp o manieră plăcută de a petrece timpul sub adrenalina evenimentelor sportive. Poate fi şi o sursă de câştig, deşi modică, însă care să pluseze cu avantajele unui astfel de hobby. Practic bucuria de a trăi o reuşită a unui meci se completează perfect cu satisfacţia de a câştiga ceva de pe urma acestui eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de activitate este mai mult decât populară în zilele noastre. Agenţiile de profil şi-au extins activitatea şi au ajuns să deţină şi spaţiu online. Permit astfel pariorilor să îşi desfăşoare activitatea în maximul de confort, fără să se mai deplaseze. Platformele de acest gen nu educă însă când vine vorba despre cum poţi paria. Fiind un începător, atras de posibilitatea de a paria, mulţi uită de o eventuală strategie.

Cele mai frecvente greşeli de pariere

Jucatul la recuperare este o primă greşeală. Asta înseamnă să pierzi câteva pariuri, iar din acel impuls de moment să ridici miza atât de mult încât crezi că vei recupera ceva. Nu sună prea logic totuşi că o singură pariere să compenseze alte 4 pierderi. Şi totuşi mulţi o fac. Şansele că şi de această dată să înregistrezi un rateu sunt destul de mari. Există dorinţa de a crede în noroc, însă acesta nu pare să fie mereu aşa cum ni-l dorim.

Având în vedere şirul de eşecuri, o astfel de greşeală poate fi lejer chiar cap de listă. Ce poţi să faci este să te calmezi şi să îţi testezi răbdarea. Nu lua decizii pripite şi gândeşte totul cu calm. Sunt şi zile mai proaste, cu toţii le avem. Sau consideră că ai ghinion şi lasă lucrurile aşa; trebuie să ştii să îţi trăieşţi înfrângerea, nu doar victoria. Poţi de asemenea să impui o limită de pariere pe site-ul pe care activezi şi astfel nu ai şanse să treci de o linie, indiferent de impulsul tău de moment.

Parierea unor sume prea mari, pe care nici nu le ai.  Un caz frecvent este al celor care merg prea departe cu parierea. Aceştia ajung să îşi creeze obsesii şi să nu poată să iasă din cercul acesta vicios de a paria continuu. Ajung să se împrumute şi de aici la un caz destul de sever este doar un mic pas.

Sfatul specialiştilor este de a fi cumpătat. Pariul trebuie să fie o plăcere de timp liber, nu o povară. Nu merge pe principiul că nu ai cum să pierzi sau că ţie nu are cum să ţi se întâmple. Pariază relaxat, învaţă de la alţii şi bucură-te de o experienţă. Poţi încerca crearea unui cont pe platforma cota2.ro, poţi urmări pe cei mai experimentaţi, deci nu totul se rezumă la a investi tot mai mulţi bani, pe care uneori nici nu îi ai disponibili.

Cash Out la modul exagerat

Această abordare poate fi utilă uneori. Dar, ca orice altceva, excesul nu face bine. Poate fi o strategie păguboasă dacă se foloseşte în anumite momente. În acest sens se recomandă să găseşti argumente logice care să îţi susţină alegerea de Cash Out. Nu te avânta să faci asta oricând.

De asemenea, parierea pe echipa favorită pare să fie o greşeală destul de comună. Dintr-un anumit punct de vedere este evident că pare să fie o alegere corectă. Îţi cunoşti echipa şi acest lucru poate fi un avantaj. Însă va fi mai greu să fii şi obiectiv, ajungi să te laşi influenţat de repere sentimentale şi nu de o gândire logică. Asta nu va fi în favoarea ta. Spun pariorii experimentaţi, asta sună drăguţ însă nu îţi aduce şi şanse de câştig.

Pentru a asigura mai multe şanse de câştig la pariurile făcute poţi să cauţi ponturi sigure. Internetul abundă în astfel de opţiuni. Dar poţi la fel de bine să cazi şi aici în capcană. Pentru că este uşor să crezi în minunea de a câştiga uşor şi rapid. Mai degrabă te informezi cât mai bine şi pariezi pe ceea ce ai la baza ca documentaţie. Nu paria la întâmplare, nu paria pe orice sport şi nu paria pe echipe slabe.

Ca începător este destul de uşor să te laşi atras de orice, de unde şi posibilitatea de a greşi frecvent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.