Ansamblul rezidenţial New Residence Ghencea din zona Drumul Taberei – Ghencea, realizat de dezvoltatorul imobiliar British Romanian Investment Partnership, oferă locuitorilor săi un nou beneficiu: supermarketul Mega Image, deschis chiar în incinta complexului rezidenţial. Cu o suprafaţă totală de vânzare de 359 mp, magazinul Mega Image şi-a deschis porţile în New Residence Ghencea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supermarketul oferă o sortimentaţie variată de produse, locuitorii din New Residence Ghencea putând beneficia de toate avantajele cumpărăturilor de calitate, chiar la ei acasă. Noul magazin va include, alături de produse de marcă proprie, o zonă de delicatese, legume şi fructe proaspete, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

“Ne bucură şi totodată ne onorează parteneriatul cu Mega Image, cea mai extinsă reţea de magazine de tip supermarket din Bucureşti, cu o sortimentaţie deosebită şi produse de calitate. Acest parteneriat întăreşte angajamentul nostru faţă de clienţi şi faţă de misiunea asumată ca dezvoltatori imobiliari – să oferim întotdeanuna produse de calitate, fie că vorbim de materiale de construcţie, finisaje sau parteneriate pentru facilităţi”, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

Despre New Residence Ghencea

Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 10.000 mp, cu o localizare bună în zona de Sud Vest a Capitalei, în zona Ghencea, ansamblul rezidenţial New Residence Ghencea totalizează 214 apartamente împărţite în 7 tronsoane, în regim de înălţime mic (parter + 2 etaje + mansardă), asigurând rezistenţă ridicată la seisme, de până la 8.9 grade pe scara Richter. Proiectul a fost demarat în luna iunie 2016 şi a fost finalizat în luna octombrie 2017. Proiectul include şi construirea unui număr de 14 spaţii comerciale, pe lângă restul de 7 tronsoane de apartamente. La finalul anului 2017, complexul avea un grad de vânzare de aproximativ 85%.

Ansamblul rezidenţial oferă la vânzare mai multe spaţii comerciale, complementare cu noul magazin Mega Image, fiind o oportunitate de business pentru afacerile care doresc să-şi extindă prezenţa în zona Drumul Taberei – Ghencea.

Despre dezvoltatorul New Residence

ARDC (UK) Ltd. este asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership SRL. ARDC (UK) Ltd. este o companie înregistrată în Marea Britanie care acumulează prin intermediul asociaţilor ei o experienţă vastă şi relevantă în mai multe domenii de activitate (bancar, financiar, real estate şi construcţii). Prin proiectul New Residence Ghencea, ARDC (UK) Ltd. realizează a doua investiţie imobiliară, în Bucureşti, după finalizarea cu succes a ansamblului New Residence Măgurele care include 188 de apartamente, 4 spaţii comerciale şi 8 case de tip individual şi duplex.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Andra Croitoriu

andra.croitoriu@yourlink.ro

0721.855.681

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.