Sanatatea noastra este foarte importanta, inclusiv cea dentara. De aceea, nu o putem lasa pe mainile oricui. Este esential ca sanatatea noastra dentara sa fie asigurata de un profesionist cu o experienta vasta in acest domeniu, care are la activ nenumarate cazuri rezolvate si pacienti multumiti de serviciile oferite. Astfel, putem avea siguranta ca medicul nostru stomatolog va sti intotdeauna ce sa faca in cazul in care ne confruntam cu o problema mai mult sau mai putin grava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a patra clinica stomatologica Dr Leahu a fost inaugurata de curand in Pipera, pe strada Nicolae Caramfil numarul 41, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Aici, ca si in celelalte trei clinici Dr Leahu din Capitala, deschise incepand cu 2011, pacientii beneficiaza de cele mai noi si revolutionare echipamente si tehnologii existente in piata serviciilor de stomatologie si de cei mai buni medici.

Iata care sunt factorii care propulseaza noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil in topul clinicilor din Romania:

1. Reputatie

Inainte de deschiderea noii clinici stomatologice din Pipera, unii pacienti erau nevoiti sa astepte chiar si doua saptamani pentru a beneficia de o programare intr-una dintre clinicile stomatologice Dr Leahu, de aceea nevoia de extindere a venit firesc. De asemenea, noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil este primul centru din Romania acreditat de Biotechnology Institute pentru folosirea tehnologiei revolutionare PRGF Endoret de vindecare rapida a pacientului cu ajutorul propriului sange.

Recunoasterea drept Centru de Excelenta a venit si din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed, sistem de restaurare a intregii danturi in 24 de ore, dar si din partea SIRONA pentru folosirea tehnologiei CEREC CAD/CAM prin care se realizeaza coroane si fatete dentare din ceramica integrala intr-o ora. Asadar, noua clinica stomatologica Dr Leahu, la fel ca restul centrelor noastre, este recunoscuta atat de pacienti, cat si de specialisti internationali in domeniu.

2. Experienta si rezultate dovedite in domeniu

In mod evident, experienta si specializarile medicilor de la clinica stomatologica la care mergi sunt elemente foarte importante. O clinica reputabila ar trebui sa iti ofere toate aceste informatii prin intermediul site-ului oficial. Intra pe site-ul nostru pentru a vedea ce experienta si ce specializari au medicii nostri.Mai mult, vei putea vedea ce spun pacientii care au trecut pragul clinicilor stomatologice Dr Leahu.

3. Locatie si aparatura disponibila

Cand ai nevoie de serviciile unei clinici stomatologice si doresti sa te asiguri ca faci alegerea potrivita, o idee buna este sa vizitezi cabinetul respectiv si sa porti o discutie cu medicul dentist la care ai dori sa apelezi. Aceasta vizita preliminara iti permite sa vezi locatia si sa te asiguri ca gasesti un mediu confortabil, curat si relaxant. Totodata, vei putea obtine mai multe informatii despre aparatura disponibila si calitatea materialelor folosite.

Noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil isi deschide portile oricui doreste sa afle mai multe informatii legate de servicii integrate oferite sau de aparatura de ultima ora de care dispunem!

4. Atentia acordata pacientilor

Pe langa atentia deosebita pe care orice echipa de medici ar trebui sa o acorde fiecarui pacient, ar trebui sa beneficiezi si de o asistenta prompta si o atitudine respectuoasa din partea angajatilor care se ocupa de receptie si de programari. O clinica stomatologica serioasa se concentreaza pe intelegerea nevoilor si preferintelor fiecarui pacient si se asigura ca vizita este una relaxanta si placuta.

De acum, cu ajutorul specialistilor si a tehnologiei de ultima generatie din cadrul noii clinici stomatologice Dr Leahu Caramfil, poti economisi timp pretios, pe care il poti petrece cu cei dragi. Sub deviza "Vizite mai scurte. Mai mult timp pentru tine", ne asiguram ca ai parte de cele mai multe tratamente si solutii pentru problemele tale, totul in timp record.

5. Metode de plata disponibile

Serviciile stomatologice pot fi costisitoare, mai ales cand alegi sa tratezi mai multe probleme in acelasi timp. Din acest motiv, o clinica stomatologica serioasa ar trebui sa ofere mai multe posibilitati de plata a serviciilor, inclusiv plata in rate. Din grija pentru toti pacientii nostri, oferim flexibilitate in efectuarea platii. La Dr Leahu, beneficiezi de plata in rate, pe o perioada stabilita de tine, dar si de pachete de preventie dentara, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Asadar, daca iti doresti un zambet frumos si sanatos in cel mai scurt timp, de care sa te poti bucura pentru o perioada cat mai lunga, te asteptam cu bratele deschise in noua clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.