Orice barbat trebuie sa aiba cel putin doua costume in garderoba: unul pentru evenimente elegante si unul pentru cele business.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un costum care iti vine perfect te ajuta sa treci peste cele mai importante momente din viata ta, aratand superb, fie ca este vorba despre un interviu, nunta ori o petrecere speciala. Intra si vezi costumele barbatesti de la Bman, care sunt create pentru a pune in valoare trasaturile masculine cu stil! In alegerea pieselor vestimentare potrivite, trebuie sa tii cont de anumite lucruri, pentru a lua cea mai buna decizie. De aceea, in continuarea articolului, vei gasi principalele elemente la care trebuie sa fii atent atunci cand iti achizitionezi un costum, pentru ca acesta sa iti vina ca turnat!

Iata cum sa alegi costumul perfect:

Cei care privesc din exterior, fara sa fi trecut macar o data prin aceasta experienta, pot spune ca acest lucru este usor de facut, atat timp cat iti cunosti marimea. Insa, nu este chiar atat de simplu. Un costum care iti vine bine pe corp are dimensiunile potrivite atat in ceea ce priveste lungimea pantalonilor, circumferinta taliei, dar si zona umerilor si lungimea manecii. In plus, acesta trebuie sa fie accesorizat potrivit. Asadar, descopera incaltamintea pentru barbatii eleganti si alege-o pe cea ideala. Vezi cum ar trebui sa arate costumul perfect, tinand cont de sfaturile de mai jos:

  • Zona umerilor

Primul element dupa care iti poti da seama ca ai luat cea mai buna decizie sunt umerii. Sacoul va fi comod si va arata bine numai daca masura este cea potrivita pentru tine. Partea superioara a corpului va fi prima care va atrage privirile celorlalti, de aceea este foarte important ca distanta dintre gulerul sacoului si camasa sa nu fie atat de mare incat sa deranjeze vizual. Croiala trebuie sa se potriveasca constitutiei tale, sa se termine la nivelul corespunzator si sa nu depaseasca linia umerilor. Tine cont ca latimea reverului trebuie sa fie in concordanta cu cravata, iar in trend-ul actual, reverele subtiri sunt mai apreciate.

  • Gulerul

Un sacou nu trebuie niciodata sa acopere gulerul camasii pe care o porti. Singura parte care nu trebuie sa fie vizibila din aceasta sunt colturile. De asemenea, sub nicio forma nu trebuie sa asezi, niciodata, camasa peste gulerul sacoului.

  • Manecile

Lungimea manecilor trebuie sa lase vizibili din manseta camasii 1 sau 2 cm. Lungimea ideala ajunge pana la baza degetului mare, insa in functie de caz, poate fi putin mai scurta, dar niciodata sa depaseasca aceasta zona. In ceea ce priveste lungimea sacolului per ansamblu, acesta ar trebui sa acopere regiunea fesiera. Pentru un plus de confort, alege o jacheta cu despicaturi laterale sau in spate.

  • Talie

Pantalonii nu ar trebui sa te stranga in talie, dar nici sa fie atat de largi incat sa cada de pe tine. Este ideal sa iti permita sa respiri si sa te misti in voie si ii poti fixa prin intermediul unei curele.

  • Lungimea pantalonilor

Aici, dimensiunea difera in functie de preferintele personale: poti alege varianta clasica, cu tivul care ajunge deasupra calcaiului de la pantof ori o varianta mai moderna, care lasa la vedere glezna piciorului. Nu uita ca, atunci cand indoi genunchiul, pantalonii se vor ridica cu cativa cm. Bineinteles, aceasta decizie trebuie luata tinand cont de eveniment, stilul personal si de momentul zilei!

Tine cont de toate aceste lucruri atunci cat alegi un costum barbatesc si vei starni admiratia tuturor, indiferent de ocazie!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.