Marea Finală a Vloggerilor, transmisă live, a strâns peste 300.000 de vizualizări pe YouTube, Twitch şi Facebook

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Mircea Bravo şi HappyCata sunt câştigătorii primului eveniment PokerStars Romanian YouTubers Challenge organizat în premieră, în România, pe PokerStars.ro.

PokerStars Romanian YouTubers Challenge a provocat şapte dintre cei mai populari vloggeri şi comunităţile lor să înveţe şi să joace poker online. Mikey Haş, BRomania, Creative Monkeyz, Mircea Bravo şi fetele de la LikeOne au învăţat primele reguli de joc de la Dan Chişu, regizor şi jucător de poker, apoi au povestit fanilor experienţa avută. Video-urile produse de fiecare în parte şi adresate comunităţilor lor au transmis şi o parolă pentru intrarea  în două tipuri de turneu: un turneu cu intrare gratuită (freeroll) cu un fond de premiere garantat în valoare de 200 de dolari şi unul cu intrarea de doar 1 dolar (1$ buy in) şi un fond de premiere garantat în valoare de 300 de dolari.

După prima etapă de joc, desfăşurată în intervalul 5 - 9 decembrie, vloggerii şi cei 90 de fani căştigători - ultimii nouă jucători rămaşi la masa de poker de la cele două turnee desfăşurate (freeroll şi 1$ buy-in) pe fiecare dintre cele cinci canale de comunicare -  au intrat la mesele finale.

Finala Vloggerilor, cu un fond de premiere garantat în valoare de 1.000 de dolari, a fost câştigată de Mircea Bravo, comediant şi entertainer din Cluj Napoca, unul dintre cei mai populari vloggeri din România.

“Pokerul e ca viaţa. Norocul e secundar. Importantă e cartea!”, spune Mircea Bravo.

Pe locul al doilea s-a clasat Cristina de la LikeOne, iar pe locul al treilea Codin de la Creative Monkeyz. Cei de la Creative Monkeyz au reuşit să aducă cei mai mulţi fani în joc, peste 2.000 de oameni pasionaţi de vlogging şi noi experienţe, cum este şi jocul de poker.

Mare câştigător al Finalei Fanilor  este HappyCata, care îşi adjudecă şi marele premiu, un telefon iPhone 7.  HappyCata s-a calificat în urma turneului freeroll din data de 5 decembrie şi face partea din comunicatea fanilor BRomania. Finala Fanilor a avut un fond de premiere garantat de 1.000 de dolari. Şi următorii clasaţi vor intra în posesia unor premii substanţiale constând în gadgeturi şi materiale promoţionale PokerStars.

Finala Vloggerilor a fost transmisă live pe YouTube, Twitch şi Facebook  şi a strâns peste 300.000 de vizualizări.

Regulamentul PokerStars Romanian YouTubers Challenge este disponibil pe site-ul www.romanianyoutuberschallenge.ro
***

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa în 2001, PokerStars a devenit prima opţiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 155 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website.

PokerStars.com şi PokerStars.eu operează la nivel global sub licenţe acordate de guvernele din Insula Man şi respectiv Malta. De asemenea, PokerStars a obţinut licenţa şi dreptul de operare pentru toate produsele şi serviciile sale în toată lumea, inclusiv Europa, ţări din sau din afara Uniunii Europene, America Centrală şi de Nord, America de Sud şi alte teritorii.

PokerStars este brandul reprezentativ al Rational Group, care operează afaceri şi branduri din lumea gaming-ului - PokerStars, Full Tilt, European Poker Tour, StarsDraft, BetStars, PokerStars Casino, PokerStars Championship, PokerStars Festival -  şi turnee de poker live - European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure, Latin American Poker Tour and the Asia Pacific Poker Tour. PokerStars a devenit recent proprietatea Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

PokerStars este cel brandul de gaming online care deţine cele mai mai multe licenţe şi acorduri de operare în 16 jurisdicţii. Joacă responsabil! Pentru mai multe detalii despre joc responsabil vizitaţi  https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.