Pe data de 14 septembrie fundaţia Mereu Aproape impreuna cu echipa site-ului de vanzari www.tehnicbazar.ro a contribuit la ajutorarea copiilor defavorizati din satele Vacareasca si Glodeanu Silistea. Reprezentantii campaniei umanitare au venit la scolile din cele doua sate si i-au cunoscut personal pe copiii care aveau nevoie de ajutor. Au fost impartite ghiozdane complet echipate cu rechizite, inscriptionate cu marca producatorului de motoutilaje Ruris. Acesta a sponsorizat intreaga campanie de sprijinire a acestor copii care au avut nenorocul sa provina din medii defavorizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicbazar.ro se implică activ atat in ajutorarea comunitatii, cat si in vanzarea de produse din categoria sculelor electrice de mana si a accesoriilor. Cei 23 de ani de experienta ii recomanda ca unii dintre cei mai vechi si mai seriosi competitori de pe piata in domeniul distributiei autorizate a marfurilor unor producatori cu renume atat din tara, cat si din strainatate. Printre acestia se numara Bosch, Makita, Stihl, Skil, Pentax etc. Site-ul ofera numai produse de calitate si garanteaza ca va veti bucura pe deplin de acestea, pentru ca se ofera service in garantie, piese de schimb originale si suport tehnic pentru articolele cumparate. Garantia unui produs poate varia de la 12 la 24 de luni, in functie de tipul acestuia.

Seriozitatea si implicarea de-a lungul timpului au dat roade, reusind sa creeze adevarate parteneriate intre distribuitorul tehnicbazar.ro si producatorii de bunuri. Ruris este unul dintre exemplele de colaboratori cu care s-au facut mai mult decat afaceri, s-au facut fapte bune. Pentru ca inceputul anului scolar sa fie o experienta frumoasa, fara neplaceri cauzate de lipsuri financiare, elevii aflati in ciclul gimnazial, elevii claselor a V-a sau a VI-a din cele doua sate s-au putut bucura intr-un numar mare de aceste ghiozdane „norocoase”, daruite din inima de catre Ruris.

Ruris are in spate o experienta de peste 20 de ani in producerea de motoutilaje, iar capitalul de imagine adunat in aceasta perioada concureaza cu cel al multor alti producatori din tara. Viziunea firmei este aceea de a usura viata clientilor sai, pentru a putea „munci mai eficient pentru o viata mai buna”. Gama produselor este extrem de variata, continand produse pentru prelucrarea solului, cosirea fanatelor, aplicarea tratamentelor chimice in agricultura, exploatarea masei lemnoase, zootehnie, gradina si gospodarii, precum si echipamente pentru pompare apa.

In ultimii cinci ani, cei aflati la conducerea firmei producatoare de motoutilaje au decis sa se implice in actiuni caritabile capabile sa acopere nevoile sociale, care tin de sectoare de o importanta vitala, precum: sanatate, sport si educatie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.